x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Info

Info

de Raluca Grintescu    |    03 Oct 2008   •   00:00
Info

LOUNGE JAZZ LA TNB
De Phazz aduc lounge jazz-ul de calitate la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti la 24 noiembrie, într-un eveniment în premieră în România. Născută din Germania, De Phazz (foto) este o trupă de muzică chill out, mai exact donwntempo jazz, al cărei sound integrează multiple elemente: turntableism, trip hop, drum and bass, muzică latină şi un pic de soul pentru savoare. În spatele numelui De Phazz stă de fapt Pit Baumgartner, producător excentric care îşi schimbă echipa după fiecare album. (R. Grinţescu)



LOUNGE JAZZ LA TNB
De Phazz aduc lounge jazz-ul de calitate la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti la 24 noiembrie, într-un eveniment în premieră în România. Născută din Germania, De Phazz (foto) este o trupă de muzică chill out, mai exact donwntempo jazz, al cărei sound integrează multiple elemente: turntableism, trip hop, drum and bass, muzică latină şi un pic de soul pentru savoare. În spatele numelui De Phazz stă de fapt Pit Baumgartner, producător excentric care îşi schimbă echipa după fiecare album.

CONCERT GRIMUS
Grupul clujean GRIMUS, câştigător al Global Battle Of The Bands România 2007, va participa ca invitat special la Finala Naţională Global Battle Of The Bands Serbia 2009, care va avea loc la SKC Belgrad la 3 octombrie 2008. La 20 octombrie, clujenii vor concerta alături de trupa belgiana Experienced (câştigători a finalei GBOB din Kursal Belgia), la Hard Rock Cafe din Bucureşti, în cadrul Finalei  Naţionala Global Battle Of The Bands Romania 2008.

VAN DYK, LA ARENE
The Mission îl readuce în România, la 10 octombrie, pe unul dintre cei mai iubiţi DJ de trance din lume: Paul Van Dyk, aflat in turneul Vonyc Sessions World Tour 2008. Pentru că s-a simţit excelent în România, Van Dyk se întoarce pentru a treia oară. Biletele pentru evenimentul care va avea loc în seara de 10 octombrie, începând cu ora 22:00, la Arenele Romane, au fost deja puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro.

RISE UP CU YVES
Yves Larock revine în România pentru a-şi lansa albumul de debut. În această seară, în Turabo Society Club, piesele pe ritmul cărora ai dansat frenetic seri la rând în club, le ai acum pe albumul semnat Yves Larock. Pentru că nu se află la prima vizită în ţara noastră, dj-ul a reuşit să-şi facă o mulţime de prieteni, fapt pentru care a decis să-şi lanseze primul album "Rise Up" în România. Materialul discografic conţine hiturile "Rise Up" şi "By Your Side".

×
Subiecte în articol: muzica