x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Info

Info

17 Oct 2008   •   00:00

Green Hours ne propune pentru acest week-end, sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 20:00, o întâlnire cu Arthur Kell Quartet – un amestec dinamic de muzicieni talentaţi care explorează şi se joacă cu jazzul original şi pur.



JAZZ PUR ÎN GREEN
Green Hours ne propune pentru acest week-end, sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 20:00, o întâlnire cu Arthur Kell Quartet – un amestec dinamic de muzicieni talentaţi care explorează şi se joacă cu jazzul original şi pur. Arthur Kell este recunoscut ca una dintre cele mai originale şi nonconformiste voci de jazz de pe scena actuală de jazz din New York. (Raluca Grinţescu)

VIDEOPROIECŢII SOAD
Fanii grupului System of a Down vor avea ocazia să retrăiască, pentru o noapte, amintirile legate de muzica rebelilor rockeri pentru că Live Metal Club îi aduce pe ecran marţi, 21 octombrie, de la ora 19:00. Intrarea este liberă. În 1993, solistul Serj Tankian şi chitaristul Daron Malakian formează trupa "Soil". Doi ani mai târziu, cu Shavo Odadjian (bass) şi John Dolmayan (tobe) se formează trupa System of a Down. (R.G.)

LUCKY E PUNK
Turneul ‘Kangaroo Punk Romania’ al grupului Asleep In The Park (foto), proiect susţinut de Australian Trade Commission se încheie în această seară în clubul bucureştean Lucky 13, care găzduieşte al patrulea concert din 2008. Este pentru a doua oară când australienii ajung în România după concertul de anul trecut din Suburbia. Max – voce, Marty – chitară, voce, Naomi – bass şi Simon – tobe trebuie văzuţi neapărat.

SEPTEMBER ÎN TURABO
În această seară, Turabo Society Club îţi dă întâlnire cu September. Petra Marklund, alias September, originară din Suedia, intră pentru prima dată în studioul de înregistrări la vârsta de 12 ani. Nu după multă vreme, Petra se alătura unei formaţii rock pe care o părăseşte după terminarea liceului, când obţine un contract cu Stockholm Records, sub a cărei marcă lansează albumul de debut, numit September. (R.G.)

OZGUR CAN
Ozgur Can, un dj care face multă vâlvă pe scena internaţională a muzicii electronice, vine în Kristal Glam Club în această seară pentru a încinge platanele. Stilul său unic a avut ca rezultat lansări pentru label-uri precum Precint, Lost Language, Armada sau Plastica Red. (R.G.)

TEEN PRESS
În zilele de sâmbătă şi duminică, 25-26 octombrie, începând cu ora 14:00, la sediul redacţiei "Teen Press" (Ecran Club) va fi un nou Teen Press – Open Doors. Pe lângă întâlnirea cu redactorii revistei, cei care realizează rubricile "Suky", "Capacibacus", "Tocăniţa lu’ Zamfir", "Socialul de la pagina 5" etc. vor avea loc ateliere de artă aplicată, drept, branding sau debate, dar şi de jurnalism, cu  invitaţi ai Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Vor cânta trupele Hush, Black Hat, Eloise.

×
Subiecte în articol: muzica