x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Întoarcerea lui Jimmy Page

Întoarcerea lui Jimmy Page

de Alex Revenco    |    18 Noi 2010   •   20:29
Întoarcerea lui Jimmy Page
138248-03-07tv-page-4-image-0004.jpgRecent a avut la Londra Gala decernării Classic Rock "Roll Of Honour" Awards, unde faimosul chitarist a fost invitat să acorde premiul "The Innovator" legendarului grup britanic Killing Joke.

Prestigioasa revistă Classic Rock consideră că acest premiu este:  "Recunoaşterea meritelor marilor pionieri ai muzicii, acei oameni care au influenţat direct schimbarea evoluţiei rockului. Dând dovadă de candoare şi curaj, ei au trasat noi repere în cadrul muzicii pe care noi o iubim atât de mult" (şi noi pe lângă ei!).

FAN KILLING JOKE. Aflând că  Killing Joke urmează să fie premiaţi, Jimmy Page a sunat la redacţia revistei, spunând că i-ar plăcea să înmâ­neze el disticţia grupului pe care îl ad­miră atât de mult: "Obişnuiam să merg la concertele Killing Joke, pentru că a fost un grup care m-a impresionat foarte mult, chitara lui Geordie (Walker) având un sound deosebit de intens, de puternic".

Cu acelaşi prilej, Page i-a spus Lizei Barnes (de la Planet Rock) că vrea "cu disperare" să urce din nou pe sce­nă, având în plan "câteva concerte în 2011", după ce îşi va pune la punct formaţia de acompaniament.

×
Subiecte în articol: muzica jurnalul tv