x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jeremy Ragsdale este câștigătorul cel de-al şaptelea sezon X Factor

Jeremy Ragsdale este câștigătorul cel de-al şaptelea sezon X Factor

23 Dec 2017   •   18:30
Jeremy Ragsdale este câștigătorul cel de-al şaptelea sezon X Factor

Finala X Factor 2017 a fost pur şi simplu explozivă! Între cei patru concurenţi - Jeremy, Ad Libitum, Pierluca şi Francesca a fost o luptă strânsă. Cu toţii sunt un munte de talent, combinat cu pasiune şi extrem de multă muncă. 

Fiecare a meritat să câştige, însă telespectatorii au fost cei care au dat verdictul prin vot. Jeremy, concurentul venit de peste Ocean, este noul X Factor al României, care a marcat şi o premieră a concursului. Pentru prima dată, un concurent străin ia marele premiu.

Delia a găsit factorul X în adolescenta Francesca, Ştefan Bănică în italianul Pierluca, Carla's Dreams a mizat pe Ad Libitum, grupul celor petru tineri din Cluj, iar Horia Brenciu pe Jeremy.

În culise, emoţiile au fost la cote uriaşe. Fiecare dintre concurenţi râvnea la premiul de o sută de mii de euro şi, mai ales, la titlul de Factorul X al României.

Toţi finaliştii au pregătit momente speciale pentru a demonstra publicului că merită premiul cel mare.

Finala celui de-al 7 lea sezon X Factor a adus pe scenă o mulţime de surprize. Totul a fost la superlativ. Însă, de departe, cel mai aşteptat moment... 

Horia Brenciu a ştiut încă de la preselecţii că a găsit Factorul X. Venit tocmai din Statele Unite ale Americii, Jeremy a reuşit să câştige rapid simpatia tuturor.

Ultima întrepretare a lui Jeremy a fost peste aşteptări. O nebunie, aşa cum au descris-o toţi cei din platou.

Publicul l-a ales pe cel care le-a cucerit inimile.Observator.tv

×
Subiecte în articol: Jeremy Ragsdale