x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Keki, primul cântăreț român pe tocuri, pe scena ”X Factor”

Keki, primul cântăreț român pe tocuri, pe scena ”X Factor”

27 Oct 2017   •   10:05
Keki, primul cântăreț român pe tocuri, pe scena ”X Factor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Dispărut pentru o perioadă de pe scenele din România, Keki, primul cântăreț pe tocuri din țara noastră, face o revenire, de această dată, la ”X Factor”.

Florin Chechișan sau Keki, după numele de scenă, are 29 de ani și s-a născut la Baia Mare. La vârsta de 18 ani s-a mutat în București, pentru a studia la facultate, însă a renunțat după doi ani. A continuat însă să lucreze pentru a-și permite să se întrețină și să poată să se lanseze în muzică.  

Cu toate acestea, Keki a reușit să devină cunoscut mai degrabă datorită aparițiilor sale extravagante. Acesta a fost primul cântăreț din România care a purtat tocuri, robe sau chiar rochii.

”Tocurile sunt un artificiu de imagine, așa cum Ștefan are chitara, Carla’s Dreams are masca, așa cum Horia Brenciu este ca un ursuleț pe scenă . Deși am această imagine controversată, aceasta este prima mea apariție pe o scenă atât de mare”, a mărturisit Keki.

Ce părere au avut Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams despre prestația sa, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: X Factor