x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Bon Jovi vor fi 33 de grade şI 150.000 de waţi

La Bon Jovi vor fi 33 de grade şI 150.000 de waţi

de Alex Revenco    |    08 Iul 2011   •   12:45
La Bon Jovi vor fi 33 de grade şI 150.000 de waţi

Turneul "The Circle' al formatiei Bon Jovi a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010. Cu o productie impresionanta si o armata de oameni care se ocupa ca fiecare concert sa se desfasoare in cele mai bune conditii, in acest turneu sunt patru scene identice care se monteaza/demonteaza in cascada pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de cateva zile.

Dupa cum se stie, concertul Bon Jovi de la Bucuresti este produs de East European Entertainment si D&D Entertainment in colaborare cu Marcel Avram. Productia unui singur show dureaza aproape o saptamana (lucrarile din Piata Constitutiei au inceput imediat dupa ce s-a terminat Rock The City), scena sI toate echipamentele vin in patruzeci de TIR-uri, 500 de oameni lucreaza pentru acest spectacol 300 de romani sI 200 din 'legiunea straina' (englezi, germani, francezi, belgieni, olandezi, portughezi si americani).

Scena, cu un design creat special pentru turneul "The Circle' are 54 de metri latime si 25 de metri adancime. Pe scena va fi un ecran cu o latime de patruzeci de metri inscris in arcul scenei. Puterea instalatiei de sunet depaseste 150.000 wati iar pentru alimentare se utilizeaza generatoare ce consuma peste 1800 litri de motorina/ show. Zece microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de productie in timp ce membrii managementului se deplaseaza cu o flotila de autoturisme de lux Mitsubishi. Duminica, publicul va avea acces in Piata Constitutiei incepand cu ora 16:00, intrarea fiind prin portile pozitionate pe Bd. Libertatii in extremitatile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la Peluze, in Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porti. Spectatorilor cu bilete in tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomanda accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) iar celor cu bilete VIP A2, respectiv B2 , prin portile dinspre Calea 13 Septembrie.

Prognoza meteo este favorabila, in ziua concertului fiind anuntata vreme frumoasa, cer senin si temperaturi de maxim 33 grade Celsius. Accesul publicului nu este permis cu aparate foto sau de inregistrare audio-video, umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, bautura, lasere, stupefiante, medicamente de orice fel (fac exceptie bolnavii care au asupra lor reteta medicala ce confirma necesitatea consumului).

Achizitionarea produselor in incinta locatiei concertului se va face cu jetoane ce pot fi cumparate de la casieriile Piraeus Bank. Trebuie stiut ca jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului. Ultimele bilete pentru Bon Jovi costa 479,30 lei (VIP), 372,80 lei (Tribuna), 186,40 lei (Normal Circle) si mai pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

×