x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mare sărbătoare în familia Prestige Orchestra. Îndrăgita trupă sărbătorește 9 ani de activitate

Mare sărbătoare în familia Prestige Orchestra. Îndrăgita trupă sărbătorește 9 ani de activitate

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Noi 2023   •   21:00
Mare sărbătoare în familia Prestige Orchestra. Îndrăgita trupă sărbătorește 9 ani de activitate

Prestige Orchestra, singurul ONE BAND SHOW din România, sărbătorește în această lună împlinirea a 9 ani de la prima apariție în această formulă. Iată, așadar, o ecuație câștigătoare, afirmație demonstrată de faptul că este cea mai căutată formație pentru evenimente luxury și, mai nou, cea mai ofertată trupă din România de către milionarii care organizează petreceri exclusiviste în Italia.

Și pentru că au dorit să marcheze cum se cuvine minunata aniversare, Iuliana și Costin Ghinea au lansat o piesă absolut superbă, "Oameni", care cântă despre puterea, susținerea și suportul de care îndrăgita trupă s-a bucurat de-a lungul celor 9 ani de activitate de la publicul pentru care simte și face muzică.

„Împlinim 9 ani de când am urcat cu Prestige Orchestra pe scenă și pentru că pe mine și pe Costin ne-a unit iubirea, iar oamenii ne-au susținut atât la nivel personal, cât și la nivel profesional, ne-am gândit că este cel mai potrivit moment să lansăm piesa „Oameni”, melodie dedicată tuturor oamenilor frumoși care au pus umărul și sufletul la ceea ce înseamnă astăzi Prestige Orchestra", declară Iuliana Ghinea.

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, reușesc într-un fel unic să-și mențină frumosul relației amoroase în perfectă concordanță cu relația profesională. Dacă îi privești din exterior, imediat îți dai seama că armonia este conceptul care le caracterizează realitatea care, cu siguranță, deseori este „atacată” de diverse neînțelegeri normale în orice cuplu, fie că vorbim despre aspectul profesional, fie de cel personal.

 

×