x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Metallica, cei patru magnifici

Metallica, cei patru magnifici

de Alex Revenco    |    25 Iul 2008   •   00:00
Metallica, cei patru magnifici

A fost un show adevărat, James, Lars, Kirk & Rob au demonstrat că rămîn unul dintre cele mai puternice grupuri rock de pe Pamînt.

Creeping Death, For Whom The Bell Tolls,  Ride The Lightning, The Four Horsemen, Breadfan, Master Of Puppets, Nothing Else Matters, Sad But True, One, Enter Sandman, So What?, Seek And Destroy sînt doar cîteva dintre piesele cîntate de faimosul grup american pe Stadionul Cotroceni, în faţa a 24.000 de oameni. Fani şi spectatori, pentru că la întrebarea lui James "cine este aici pentru prima oară la un concert Metallica?" aproximativ jumătate din public era cu mîinile sus, cealaltă facînd acelaşi lucru ca răspuns la "cine a mai fost la Metallica?".

A fost un show adevărat, James, Lars, Kirk & Rob au demonstrat că rămîn unul dintre cele mai puternice grupuri rock de pe Pamînt. Revenit pe scenă după o perioadă nu tocmai fericită din viaţa sa, James Hetfield a fost de mai multe ori în dialog cu publicul ("ştiti de ce sîntem aici?", "chiar ştiţi?", "sîntem aici pentru că Metallica vă iubeşte!"), a anunţat că în septembie urmează să apară noul lor album ("Death Magnetic"), ce va fi promovat printr-un alt turneu mondial. Turneu ce ar putea include din nou România, ceea ce şi-ar dori şi Metallica, a spus James. Una peste alta, în ciuda ploii, atît artiştii, cît şi cei veniţi pe Cotroceni (din Bucureşti şi din ţară) s-au simţit excelent şi ar fi extraordinar dacă la anul se va mai "leaga" un show Metallica la Bucureşti. Doamne ajută!

×
Subiecte în articol: muzica metallica