x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Nicklasson pleacă din Dark după 10 ani

Michael Nicklasson pleacă din Dark după 10 ani

de Catalina Iancu    |    25 Aug 2008   •   00:00
Michael Nicklasson pleacă din Dark după 10 ani

Sîmbată, Dark Tranquillity a anunţat, atît pe site-ul oficial, cît şi pe pagina de MySpace a trupei, despărţirea de basistul Michael Nicklasson, şi aceasta cu doar cîteva luni înainte de începutul turneului european din octombrie-noiembrie 2008.

Looking for... Tranquillity.
Sîmbată, Dark Tranquillity a anunţat, atît pe site-ul oficial, cît şi pe pagina de MySpace a trupei, despărţirea de basistul Michael Nicklasson (foto), şi aceasta cu doar cîteva luni înainte de începutul turneului european din octombrie-noiembrie 2008. Şi totuşi, concertele vor avea loc, basul fiind preluat de un muzician de turneu. Anunţul include şi o declaraţie a lui Michael, care încheie lăsînd o portiţă pentru o posibilă revenire.
"După aproape zece ani şi o gramadă de turnee şi festivaluri, am ales să părăsesc trupa din motive personale. A fost extraordinar să cunosc atîta lume şi să văd zecile de mii de fani din toată lumea, dar şi să leg atîtea prietenii, fie că a fost vorba de colegii de trupă, de cei din jurul formaţiei sau de fani. Nu-i pot numi aici pe toţi, pentru că lista ar ocupa întregul website, dar îmi va fi dor de toţi cei alături de care am lucrat, ca şi de cei care ne-au susţinut în aceşti ani. Însă aveam mare nevoie de o pauză. Rămîn în relaţii bune cu restul trupei, cu toţii am ajuns la concluzia că acesta este cel mai bun lucru pentru noi. Voi rămîne deoparte pentru o vreme, urmînd ca apoi să văd ce-mi mai oferă viitorul. Le urez toate cele bune colegilor din vechea echipă, iar pentru toţi am un singur mesaj: mă voi întoarce, într-un fel sau altul. Mulţumiri tuturor." Anunţul basistului de la Dark Tranquillity vine la doar cîteva săptămîni după ce chitaristul Thomas Wyreson de la Tiamat a părăsit la rîndu-i trupa, invocînd nevoia unei pauze, în care să se ocupe mai mult timp de familie.

Dark Tranquillity - Focus Shift

×
Subiecte în articol: muzica