x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ne creşte pipota! Cântăreţele României populează planeta

Ne creşte pipota! Cântăreţele României populează planeta

de Dana Andronie    |    12 Aug 2011   •   21:00
Ne creşte pipota! Cântăreţele României populează planeta

Rihanna, Eminem sau Be­yon­ce au ramas... la coada! Romanca Alexandra Stan a castigat cu "Mr. Saxobeat" locul 8 mondial si locul 5 in Europa, in Top 20 Sha­zam Tag Chart!

Sha­zam este cea mai cunoscuta aplicatie pentru smarphone-uri si iPad, prin care orice posesor al unui astfel de gadget poate recunoaste si cumpara o piesa. Saptamana trecuta, in S.U.A. s-au inregistrat vanzari de 22.000 de unitati pentru "Mr. Saxobeat", piesa reusind astfel sa surclaseze hit-uri precum "Last Friday Night" (Kate Perry), "Man Down" (Rihanna), "’Till I Collapse" (Eminem), "Best Thing I Never Had" (Beyonce).

Daca Alexandra Stan este primul artist roman care a ajuns in Top 20 Shazam Tag Chart, INNA pune stapanire pe Rusia, cu single-ul "Club Rocker", ocupand un loc fruntas in topul Moskova FM. Videoclipul, regizat de Alex Herron, prezinta o poveste de dragoste moderna, intr-un decor dominat de multi cai... putere. Ingenua, dar sexy, cu o tonalitate puternica si ritmuri pozitive,

INNA este o poveste de succes captivanta, mereu pregatita sa surprinda publicul din intreaga lume. "Club Rocker" a patruns si in topul BBC din U.K., si in Franta. Rusia intreaga o cunoaste pe romanca Elena Alexandra Apostoleanu (pe scurt, INNA)! Editia ruseasca a revistei Billboard a publicat un articol amplu despre ascen­siunea ei muzicala. Si uite asa ne creste pipota de mandrie! Lumea da mai multi bani pe artistii nostri hitosi. Bine ca acum ne lansam piesele in afara pentru ca apoi sa prindem un loc in playlistul posturilor de specialitate din Romania. Sic!

×