x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nicole Scherzinger va semna un contract cu Sony în valoare de 5 milioane de dolari

Nicole Scherzinger va semna un contract cu Sony în valoare de 5 milioane de dolari

de Mediafax    |    31 Dec 2013   •   21:31
Nicole Scherzinger va semna un contract cu Sony în valoare de 5 milioane de dolari

 Cântăreaţa americană Nicole Scherzinger va semna un contract în valoare de aproximativ 5 milioane de dolari cu compania Sony, pentru lansarea unui nou album, urmând ca vedeta să câştige alte importante sume de bani din reclamele la care va lucra.

Jurat al show-ului de televiziune "The X Factor", care a devenit celebră cu formaţia Pussycat Dolls, Scherzinger va lansa anul viitor un nou album solo împreună cu Sony şi se preconizează că aceasta va avea profit şi din reclamele la care va lucra, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru publicaţia The Sun: ''Nicole a fost unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai juriului 'X Factor' anul acesta şi adevăratul câştigător în termeni financiari".

"Ea va semna un contract cu Sony şi de-abia aşteaptă să se întoarcă să creeze muzică, un domeniu care a trecut pe locul al doilea pe durata 'X Factor'", a mai adăugat sursa.
De asemenea, Nicole a încheiat o înţelegere de mai multe milioane de dolari cu brandul de modă Missguided şi cu compania de cosmetice Herbal Essences.

Astfel, anul 2014 pare a fi unul plin de succes pentru cântăreaţa în vârstă de 35 de ani, dar cea mai importantă decizie a vedetei va fi dacă se va întoarce la show-ul de talente de pe postul ITV sau dacă va rămâne concentrată pe cariera ei muzicală.

Sursa a adăugat: "Ea trebuie să aleagă între cele două - iubeşte show-ul şi îi place să lucreze la această emisiune". "Ea îşi va lua o pauză şi va decide împreună cu familia ei care mutare va fi mai bună pentru ea", a mai spus sursa citată.

Noul album al vedetei va apărea în magazine la începutul verii.

Nicole Scherzinger s-a remarcat în calitate de solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)". În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" şi "Baby Love".

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional - "Poison", "Don't Hold Your Breath" şi "Right There".

Pe lângă cariera de cântăreaţă, Nicole Scherzinger a cochetat şi cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene, dar a avut apoi succes şi în alte domenii, precum moda şi televiziunea.

Nicole Scherzinger are o relaţie de mai mulţi ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, marcată de câteva despărţiri şi împăcări.

 

×