x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica NKOTB: Noul lor album a intrat direct pe primul loc

NKOTB: Noul lor album a intrat direct pe primul loc

de Alex Revenco    |    26 Sep 2008   •   00:00

După o pauză de aproape 15 ani, îndrăgitul grup american revine cu un album, clasat "din prima" pe locul întâi în clasamentul pop de la Billboard.



După o pauză de aproape 15 ani, îndrăgitul grup american revine cu un album, clasat "din prima" pe locul întâi în clasamentul pop de la Billboard. Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Danny Wood, Jordan şi Jonathan Knight au reuşit să vândă peste 80 de milioane de discuri la nivel internaţional. După prestaţiile live din cadrul unor show-uri cum ar fi "The Today Show" şi "The View" au urmat recenzii extrem de favorabile ale noului album apărute în publicaţii de prestigiu, precum People Magazine şi LA Times.


FRENEZIE.
Reuniunea celor cinci continuă să stârneasca frenezie în rândul publicului american. Trupa a fost aşteptată de un număr impresionant de fani la toate concertele şi interviurile avute până acum, iar la Boston o mulţime de admiratori s-au strâns şi au aşteptat timp de trei zile în faţa sălii unde a avut loc primul concert.


Discuri pentruPlayer

NKOTB
The Block. Este primul material discografic din ultimii 15 ani semnat de New Kids On The Block, una dintre cele mai de succes "trupe de băieţi" din toate timpurile, cea care a deschis drumul pentru Take That, Backstreet Boys, NSYNC sau Boyzone. O dată cu reuniunea şi lansarea acestui (al cincilea) album de studio, grupul a demarat un turneu mondial. Noul disc include colaborări cu artişti ca Ne-Yo, The Pussycat Dolls, New Edition sau Akon.


Lady Gaga
The Fame. Albumul de debut al artistei americane, cunoscută dincolo de Ocean pentru compoziţiile sale, cântate de Pussycat Dolls sau Britney Spears. Extrem de talentată, Lady Gaga este una dintre cele 20 de persoane din lume admise înainte de 18 ani la Tisch School of Arts din New York, iar acum, la 22 de ani, a decis să-şi lanseze primul material propriu. Single-ul "Just Dance" a avut un succes instantaneu: locul 1 în Canada  şi locul 2 în SUA.


The Women
Original Soundtrack. Este coloana sonoră a mult aşteptatului film cu acelaşi nume, ce va veni şi în România în luna septembrie. Distribuţiei de excepţie i se alătură o listă de interprete una şi una. Iată câteva piese: "Happiness" – Goldfrapp, "I Feel It All" – Feist, "Womankind" – Annie Lennox, "Someday Soon" – KT Tunstall, "Money Can’t Buy It" – Annie Lennox etc. Discul editat de Universal este disponibil în magazine la preţul de 49,9 lei. (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: muzica