x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noul album al cântăreței Lady Gaga, a debutat pe primul loc în topurile din Marea Britanie

Noul album al cântăreței Lady Gaga, a debutat pe primul loc în topurile din Marea Britanie

06 Iun 2020   •   18:00
Noul album al cântăreței Lady Gaga, a debutat pe primul loc în topurile din Marea Britanie
Sursa foto: flickr.com

 „Chromatica”, albumul lui Lady Gaga, este cel mai rapid album vândut al anului, care are piese ce fac parte din genul pop şi deja au fost lăudate de critici. Cel mai rapid vândut album la nivel global este „25”, al cântăreţei Adele.

Iubitorii de dans au motiv de bucurie. Cântăreaţa Lady Gaga a revenit în ring, cu „Chromatica”. Lansat în urmă cu o săptămână, materialul discografic este cel mai rapid vândut până la acest moment al anului.

„Chromatica” s-a situat direct pe primul loc în topurile din Marea Britanie, după ce a înregistrat vânzări mai mari decât toate celelalte albume din top 10. Materialul, de pe care starul pop a lansat două single-uri, „Rain On Me” şi „Stupid Love”, s-a vândut în peste 53.000 de copii în prima săptămână.

De asemenea, acesta este cel mai rapid vândut album al artistei de la „Artpop”, lansat în anul 2013.

Noul album este o reîntoarcere la originile pop ale artistei şi a fost foarte lăudat de către critici. Gaga, care suferă de depresie şi de dureri cronice, a spus că albumul a fost un antidot pentru perioada dificilă prin care trece aceasta.

Cel mai rapid vândut album muzical la nivel global este „25”, lansat de Adele în anul 2015. Acesta s-a vândut în 5,7 milioane de copii în săptămâna de debut.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lady Gaga chromatica