x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noul single Moby

Noul single Moby

de Alex Revenco    |    27 Iul 2008   •   00:00
Noul single Moby

COMBINAŢIE  ●  Electro house cu hip-hop
"I Love To Move in Here" featuring Grandmaster Caz este extras de pe cel mai nou album, "Last Night".COMBINAŢIE  ●  Electro house cu hip-hop
"I Love To Move in Here" featuring Grandmaster Caz este extras de pe cel mai nou album, "Last Night".

Înregistrat în studioul său de acasă, situat în Manhattan, New York, noul disc single al lui Moby a fost mixat de Dan Grech-Maguerat, care a lucrat şi cu Radiohead sau Scissor Sisters. Faimosul compozitor, DJ şi solist american a declarat: "Dintre toţi cei pe care i-am avut invitaţi pentru acest album, preferatul meu este Grandmaster Caz, unul dintre compozitorii de la Rappers Delight. Este în industria rap-ului din 1975 şi sînt fericit că am o piesă cu el pe acest album. Am ajuns să colaborăm după ce i-am trimis track-ul şi l-am rugat să compună ceva text pentru ea.

El a venit la studio şi a zis: "OK, cîntă-mi această piesă. Am crezut că nu reuşise să o asculte, însă s-a aşezat la microfon şi în mai puţin de  zece minute a scris şi textul! Implicarea sa în acest proiect a durat circa 45 de minute, însă rezultatul este excelent. Grandmaster Caz are o voce puternică şi plăcută, tocmai ce trebuia pentru a evidenţia piesa… ". Săptămîna trecută, Moby a revenit în Marea Britanie, la Global Gathering, o manifestare extrem de apreciată de publicul englez.

×
Subiecte în articol: muzica