x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica O lună până la concertul Shakira!

O lună până la concertul Shakira!

07 Apr 2011   •   20:35

A mai rămas doar o lună până la concertul Shakira din Piaţa Constituţiei, Bucureşti, iar fanii care încă nu şi-au achiziţionat bilete au şansa de a prinde un loc mai aproape de scenă doar dacă se grăbesc! Shakira va reveni în România pe data de 7 mai, în cadrul turneului mondial „The Sun Comes Out”, unul dintre cele mai spectaculoase şi de succes turnee din cariera artistei.

În doar câteva săptămâni de la punerea în vânzare a biletelor, prima categorie este aproape de sold-out! Zona Golden VIP, situată cel mai aproape de scenă, a fost şi cea mai dorită, sectoarele A şi B fiind vândute integral în primele trei zile, urmate de C, D şi E în doar o săptămână!

După Golden VIP, biletele din Ga­zon A sunt următoarele cele mai „vâ­nate” de fanii Shakira, această categorie urmând a fi cel mai probabil epuizată cu mult înainte de data concertului.

La acest moment mai sunt dis­ponibile bilete în toate categorii­le de preţ – Golden VIP (cu loc pe scaun) la 380 de lei, urmată de categoria de 280 lei (tot cu loc), gazon A – 180 lei şi gazon B – 120 de lei –, dar în anumite categorii numărul lo­cu­rilor rămase este limitat.

×
Subiecte în articol: muzica