x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pain Of Salvation la Arene

Pain Of Salvation la Arene

de Alex Revenco    |    14 Iul 2011   •   21:00
Pain Of Salvation la Arene

La Romanian Rock Meeting, ce va avea loc la 9 octombrie, pozitia de headliner este ocupata de grupul suedez Pain Of Salvation, alaturi de care vor canta si formatii autohtone reprezentative pentru muzica rock. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane, intr-un cort incalzit cu o instalatie de climatizare de mare pu­tere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock, producator - Nelu Brindusan.

Cu ocazia acestui concert, Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat 'Road Salt Two', ce va fi lansat in luna septembrie a.c. si se vrea o continuare a precedentului album 'Road Salt One', lansat in mai anul trecut. Una dintre cele mai valoroase formatii de progressive metal din lume, Pain of Salvation este in activitate din anul 1984. Alaturi de Daniel Gildenlow, compozitor, textier, chitarist si solist vocal, formatia suedeza ii are in componenta pe: Johan Hallgren – chitara, backing vocals, Fredrik Hermansson – instrumente cu clape, sintetizatoare, Leo Margarit - tobe, backing vocals.

Organizatorii au declarat: 'Romanian Rock Meeting se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte mu­zi­ca preferata si, de ce nu, sa se in­tal­neasca cu formatiile preferate. Nu vor lipsi formatiile autohtone, cele care au un cuvant de spus in peisajul rock romanesc. Alte amanunte in pagina oficiala: www.pro­mu­sic­prod.ro/rockmeeting'. Biletele s-au pus deja in vanzare in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Huma­nitas si online pe www.eventim.ro), avand urma­toa­rele preturi: 48 de lei pana la 31 iulie, 78 de lei in perioada 1 august-15 septembrie, 85 de lei in perioada 15 septembrie-8 octombrie si 95 de lei pentru biletele achizitiona­te de la intrare in ziua concertului.

×
Subiecte în articol: muzica