x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Peste 55 000 de oameni i-au cântat „La mulţi ani” chitaristului Bon Jovi

Peste 55 000 de oameni i-au cântat „La mulţi ani” chitaristului Bon Jovi

de Alex Revenco    |    10 Iul 2011   •   20:44
Peste 55 000 de oameni i-au cântat „La mulţi ani” chitaristului Bon Jovi

Trei ore de concert, o premiera pentru o formatie de asemenea anvergura, doua bis-uri si un cor impresionant de oameni cantand 'La multi ani'. Acestea au fost ingredientele unei atmosfere incredibile in Piata Constitutiei, create de Bon Jovi si de miile de fani veniti la concert.

La ora 20:00 fix Jon Bon Jovi a apa­rut pe scena si a indemnat pu­bli­cul sa-si ridice mainile in aer pe melodia 'Raise your hand'. Muzicienii americani si-au demonstrat valoarea si profesionalismul intr-un concert de zile mari, in care au cantat cele mai cunoscute si indragite melodii: 'Livin’ on a Prayer', 'You Gi­ve Love a Bad Name', 'We We­ren’t Born to Follow', 'It’s My Life', 'Wanted Dead or Alive', 'Who Says You Can’t Go Home', 'Born to Be My Baby', 'Keep the Faith', 'Have a Nice Day', 'We Got It Goin’ On', 'Lost Highway', 'Runaway'. Romanii i-au can­tat 'La multi ani' lui Richie Sambora, chitaristul trupei, care a implinit azi 52 de ani. 'Face doar 21', a glumit solistul. Pe multe din pancartele fanilor scria: 'Am venit aici sa te vad, Richie', semn ca nu doar Jon Bon Jovi se bu­cu­ra de succes in randul fanelor. Concertul s-a incheiat la ora 23:00 cu cover-ul celor de la Beatles 'Twist and shout'.

Dupa concert, Bon Jovi s-a intors la hotel de unde va pleca la aeroport in directia Dusseldorf. Ultimele concerte din The Circle Tour 2010-2011 vor fi in Germania, Elvetia, Italia, Grecia, Austria, Bel­gia, Spania si Portugalia. Pro­duc­tia, la concertul Bon Jovi de la Bu­cu­resti, coordo­na­rea echipei de productie a fost facuta de acelasi Chris Paul care a lucrat cu Marcel Avram si in 1992, la primul spectacol Mi­chael Jackson, si anul trecut, la concertul AC/DC din Piata Constitutiei.

×
Subiecte în articol: bucuresti muzica concert bon jovi