x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica PETRECERE / R&B cu Botty Luv, în Turabo Society Club

PETRECERE / R&B cu Botty Luv, în Turabo Society Club

de Raluca Grintescu    |    05 Dec 2008   •   00:00
PETRECERE  / R&B cu Botty Luv, în Turabo Society Club

De Moş Nicolae, Booty Luv promite o petrecere R&B cu toate ingredientele în Turabo Society Club. Fetele de la Booty Luv au tot ce le trebuie pentru o trupă de succes. În plus, lucrează cu faimoasa casă de discuri Hed Kandi.



Iniţial, cele două artiste britanice Cherise Roberts şi Nadia Shepherd au cântat în trupa hip-hop Big Brovaz, cunoscută pentru stilul muzical inovativ. Patru ani mai târziu, fetele au pornit un nou proiect muzical, intitulat Booty Luv. Primul single, un cover după piesa “Boogie 2 nite” a lui Tweet, a fost lansat prin intermediul Hed Kandi şi a ajuns până pe poziţia a doua din topurile UK.

PRIMUL SINGLE
Booty Luv au lansat apoi piesa “Shine”, care a ajuns în scurt timp în Top 10 din topurile din UK, urmată la scurt timp de “Don’t mess with my man”, care a luat cu asalt topurile radio, precum şi cele mai mari cluburi din Ibiza. “Some kinda rush” este primul single al fetelor compus de ele şi a ajuns instant în Top 20 în UK şi în Top 10 în Olanda. A urmat apoi şi albumul mult aşteptat, “Boogie 2nite”, la care s-a muncit şase luni, devenind cel mai bine vândut album lansat vreodată de Hed Kandi.

×
Subiecte în articol: muzica