x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica "Regina muzicii soul", Aretha Franklin se căsătoreşte la 70 de ani. Cântăreaţa este la al treilea mariaj

"Regina muzicii soul", Aretha Franklin se căsătoreşte la 70 de ani. Cântăreaţa este la al treilea mariaj

03 Ian 2012   •   05:56
"Regina muzicii soul", Aretha Franklin se căsătoreşte la 70 de ani. Cântăreaţa este la al treilea mariaj

Faimoasa cantareata americana Aretha Franklin dovedeste ca dragostea nu are varsta. "Regina muzicii soul", care la 25 martie a.c. va implini 70 de ani, a declarat intr-un interviu ca urmeaza se marite. Alesul inimii este William Wilkerson, "prietenul ei pentru totdeauna", cu care are o relatie de mai mult timp. Ceremonia a fost programata in vara si va avea loc cel mai probabil la Miami Beach (Florida), la bordul unui iaht privat.

In interviul acordat AP, Aretha Franklin a recunoscut ca nu si-a comandat inca rochia de mireasa, adaugand ca urmeaza sa opteze intre casele de moda "Valentino", "Donna Karan" si "Vera Wang", relateaza Agerpres.

De asemenea, ea nu a spus nici daca s-a logodit sau nu. Cunoscuta pentru prezenta sa de spirit, Franklin a incercat sa anticipeze intrebarile inevitabile despre eventuali mostenitori: "Nu, nu sunt insarcinata!"

Pana acum, Aretha a mai fost implicata in doua mariaje, de pe urma carora are patru copii. In 2010, vedeta a fost la un pas de moarte, dupa ce a avut o problema grava de sanatate.

Potrivit revistei Rolling Stone, Aretha Franklin figureaza printre cele mai mari interprete ale lumii din istoria acestui stil muzical, avand in palmares 18 premii Grammy. In 1987, numele ei a fost primul nume de femeie aparut in The Rock and Roll Hall of Fame.

×