x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rock By Rock, campanie caritabilă în Silver Church

Rock By Rock, campanie caritabilă în Silver Church

30 Mar 2015   •   12:57
Rock By Rock, campanie caritabilă în Silver Church

O școală de actorie și patru trupe rock vor urca pe scena tsc într-un eveniment caritabil, pe 2 aprilie.
La inițiativa trupei Aura – care a câștigat concursul de la Kavarna Black Sea Battle of the Bands din 2014-
Rock By Rock isi propune ca Centrul Român pentru copii dispăruți și exploatați sexual – Centrul Focus să nu se închidă și să își continue activitatea.

Acest centru vizeaza, in egala masura, prevenirea, dar si participarea in solutionarea cazurilor de copii disparuti, rapiti sau exploatati sexual. Focus este operatorul in Romania al liniei de urgenta pentru disparitii de copii -116000, disponibilă 24 de ore din 24, care ofera atat parintilor cat si copiilor suport emotional si consiliere in situatii de criza.

Evenimentul va fi deschis de școala de actorie In Light iar trupele care vor concerta sunt Up to eleven, The R.O.C.K. (tribute AC/DC), L.O.S.T si Aura. Producătorii video Aerial Dreams, Danubian Riders dar și multi alți artiști, actori, jurnaliști și cei din public vor participa la campania de strângere de fonduri pentru Focus.

Aceasta campanie, sustinuta de mai multe persoane publice printre care Adrian Despot (Vita de Vie), Ovidiu Ioncu Kempes, Cristian Hrubaru (Rock Fm), Aura Danciulescu (AURA), Mihai Georgescu (Bere Gratis), Alin Dinca (Trooper), Mihai Pahontu (Sport Total Fm), are scopul de a mentine activ Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – Centrul Focus, care risca sa se inchida din cauza lipsei de fonduri.

×