x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rock greu pe Cotroceni

Rock greu pe Cotroceni

de Raluca Grintescu    |    01 Aug 2008   •   00:00

Legendara trupă rock Iron Maiden va concerta la Bucureşti la 4 august. Organizat de Emag!c Entertainment, concertul face parte din turneul "Somewhere Back in Time" şi va avea loc pe Stadionul Cotroceni (Progresul).

Legendara trupă rock Iron Maiden va concerta la Bucureşti la 4 august. Organizat de Emag!c Entertainment, concertul face parte din turneul "Somewhere Back in Time" şi va avea loc pe Stadionul Cotroceni (Progresul). În februarie, Iron Maiden a lansat un dublu DVD, "Live After Death", ce cuprinde imagini filmate în martie 1985 în timpul celor 4 concerte sold-out susţinute în Long Beach Arena din Los Angeles. "Live After Death" nu a fost disponibil în ultimii 15 ani, această reeditare fiind aşteptată de fanii din întreaga lume! Concomitent cu lansarea DVD-ului, Iron Maiden a demarat şi un turneu mondial, "Somewhere Back in Time", care cuprinde şi România, turneu ce va oferi fanilor Maiden şansa de a vedea cel mai elaborat şi spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate în anii ’80 şi va beneficia de legendara scenă egipteană din Powerslave Tour. Concertul va fi deschis de Lauren Harris, fiica lui Steve Harris, liderul Iron Maiden, şi de formaţia românească Trooper.

 

News

MY GRANDMA’S BACKYARD. Peste 45 de tineri artişti vor putea oferi spre vînzare obiecte art-deco, haine, gentuţe, portofele, pantofi, toate unicat în cadrul Tîrgului "My Grandma’s backyard", care se va desfăşura la data de 3 august la Grădina Cinema Capitol, începînd cu ora 12:00. De fundalul sonor va fi responsabil DJ Lucas, care ne va încînta urechile cu muzica funky, numai bună de dans.


MASSIVE ATTACK. În cadrul platformei de evenimente Beck ’SPERIENCE, lansate de Beck’s anul acesta în România, grupul britanic Massive Attack va susţine primul concert din carieră la Bucureşti. Concertul va avea loc la data de 2 august, de la ora 20:00, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balaş Soter. Concertul de la Bucureşti promovează viitorul album Massive Attack, programat să apară la începutul lui 2009, iar fanii români vor avea ocazia să asculte o mare parte din melodiile care vor fi incluse pe noul album.


OPERETA DE DUMINICĂ
. Ce poate fi mai plăcut decît o plimbare la şosea duminică seara? Opereta bucureşteană vă propune o stagiune estivală. Cei mai importanţi solişti ai acestei instituţii vor prezenta arii celebre din lucrări ce au făcut istorie ("Văduva veselă", "Silvia", "Sînge vienez"). Se continuă astfel "tradiţia" iniţiată de teatrele bucureştene, de a aduce arta în stradă şi de a veni astfel în întîmpinarea spectatorilor, acolo unde ei îşi petrec timpul liber. Aşadar, ca în vremurile (bune) de altădată eşti invitat la şosea – mai precis Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

×
Subiecte în articol: muzica