x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu

Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu

de Redacția Jurnalul    |    21 Noi 2023   •   21:13
Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu

Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu. Deocamdată, turneul este anunțat doar pentru Statele Unite și Canada, cu 16 orașe implicate între 28 aprilie 2024 și 17 iulie.

The Rolling Stones, condusă de Mick Jagger, în vârstă de 80 de ani, și Keith Richards, care li se va alătura în decembrie, a anunțat marți că va pleca în turneu în 2024, în urma celui mai recent album al lor, Hackney Diamonds, notează AFP.

Pentru moment, turneul vizează doar Statele Unite și Canada, cu 16 orașe implicate între 28 aprilie 2024 la Houston (Texas) și 17 iulie la Santa Clara (California), între 28 aprilie 2024 la Houston (Texas) și 17 iulie la Santa Clara (California).

Deocamdată nu a fost anunțat niciun turneu european. Ultimul de până acum pe Bătrânul Continent datează din 2022.

Legendara trupă britanică, „născută” în urmă cu 61 de ani, și-a lansat cel mai recent album, Hackney Diamonds, pe 20 octombrie. Acest al 24-lea album de studio este primul lor album cu melodii originale după 18 ani. Pe album apar numeroase vedete, printre care Lady Gaga, Paul McCartney, Elton John și Stevie Wonder. Iar punctul forte al albumului îl reprezintă prezența lui McCartney, un stâlp al trupei Beatles, care cântă pentru prima dată la bas alături de Stones pe piesa Bite My Head Off.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: rolling stones turneu