x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Se suplimentează biletele VIP la show-ul LED Apple

Se suplimentează biletele VIP la show-ul LED Apple

de Alex Revenco    |    25 Sep 2013   •   16:57
Se suplimentează biletele VIP la show-ul LED Apple

La această oră, cel mai în vogă grup de băieţi este LED Apple din Coreea (de Sud), considerat un adevărat fenomen atât în ţara de origine cât şi în lumea întreagă.
Spre bucuria puştilor din România, LED Apple are programat un concert extraordinar pe 15 februarie, la Turbohalle, cu trupa de street dance autohtonă DSK, în deschidere.
Intrarea la concertul de la anul este 70 de lei- până pe 31 octombrie şi 100 de lei- începând cu 1 noiembrie. Biletele s-au pus în vânzare miercuri noapte, la ora 00.00 iar cele din categoria VIP (ce oferă cumpărătorilor şansa întâlnirii cu idolii puştimii) s-au epuizat în 60 de minute.
În urma discuţiilor cu managementul formaţiei, organizatorii au suplimentat această categorie cu un număr restrâns de bilete, disponibile pe www.biletoo.ro si www.blt.ro.

LED Apple a luat fiinţă în 2010 şi a intrat în topurile din ţara natală cu single-ul “Dash”, un cover după o piesă foarte îndragită în zonă. La începutul 2012  formaţia a fost protagonista unui reality show difuzat de staţia locală a canalului MTV, ce a înregistrat audienţe record şi le-a întărit statutul de idoli ai adolescenţilor.

Anul trecut a câştigat Rookie Award (secţiunea Idol Division Male), în cadrul celor mai prestigioase premii de cultură - divertisment din Coreea de Sud (Korean Culture Entertainment Awards). În luna iunie a acestui an trupa a lansat mini albumul “Bad Boys” ce s-a bucurat imediat de succes. Popularitatea formaţiei depăşeşte cu mult  graniţele Coreei, trecând şi dincolo de delimitarile geografice ale continentului asiatic: formaţia are un fan club oficial şi în România.



×