x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira ne încinge!

Shakira ne încinge!

de Oana-Maria Baltoc    |    05 Mai 2011   •   18:54
Shakira ne încinge!
Sursa foto: Gabriela Diaz/

164020-03-07tv-25.jpg„Whenever, Wherever”, „La Tortu­ra”, „Underneath Your Clothes”, „She Wolf”, „Hips Don’t Lie” sau „Waka Wa­ka” vor răsuna sâmbătă 7 mai în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul turneului „The Sun Comes Out”. La aproape patru ani de la con­cer­tul pe care l-a susţinut la Timi­şoa­ra, în faţa a 20.000 de spectatori, Sha­kira revine pe plaiuri mioritice ca să ne încălzească sufletele cu ritmuri fier­binţi şi mişcări senzuale de dans.

Până la momentul în care scena va fi incendiată de blondina cu unduiri de şerpoaică, atmosfera din Piaţa Constituţiei va fi încinsă de Smiley şi de Bosquito. Vedeta va sosi la Bucureşti după concertul pe care l-a susţinut joi 5 mai în capitala Ungariei, următoarea desti­naţie după România fiind Belgrad, Ser­bia. Şi un motiv de mândrie pentru noi: Shakira nu mai vine cu bucătarul după ea pentru că se pare că a rămas cu gândul la bunătăţile pe care le-a gus­tat la noi data trecută, în special sărmăluţele vegetariene.

Toate bune şi frumoase, dar să amintim şi de cele mai puţin plăcute. Astfel, cu puţin timp înainte să dema-re­ze turneul „The Sun Comes Out”, Shakira a susţinut un concert de pomi-nă în Mexic, ocazie cu care un fan cu apu­cături de Jilava i-a sustras de pe deget un inel. Apoi, după primul concert pe care l-a susţinut în cadrul tur­ne­ului, cel de la Abu Dhabi din 29 apri­lie, o parte dintre spectatori au ră­mas cu convingerea că starul ar fi fă­cut playback. Dincolo de neplăceri şi de zvonuri, Shakira are calităţi de necontestat, iar un amănunt care întăreşte acest lucru este şi performanţa pe care a înregistrat-o în ziua de 25 ianuarie când a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe Youtube. „Sunt foarte fericită să aud asta. Un miliard de vizualizări în toată lumea este un număr incredibil şi mult mai mult decât mi-am putut imagina vreodată”, a declarat Shakira la auzul veştii.

Cât depre viaţa personală, solista cu origini libaneze şi italo-spaniole, născută în Columbia, şi-a revenit spectaculos după ce, la începutul anului, s-a despărţit de fiul preşedintelui Argenti­nei, Antonio de la Rua. O relaţie de 11 ani s-a încheiat fără ca rufele să fie spă­late în public, iar la scurt timp Sha­kira (34 de ani) şi-a găsit un nou par­te­ner în persoana fotbalistului Ge­rard Pique, un tinerel de 24 de ani. Interesant este că încă din vara anului trecut s-a vorbit despre o presupusă aventură a Shakirei cu sportivul, iar gurile rele şuşotesc că acesta ar fi de fapt motivul real care a pus pe butuci iu­bi­rea dintre vedetă şi Antonio de la Rua. 

 De dragul Shakirei. În aştep­ta­rea concertului de la Bucureşti, nu tre­­buie ignorate nici informaţiile tehnice. De reţinut că sâmbătă 7 mai accesul în zona special amenajată pentru concertul Shakira va fi permis în­ce­pând cu ora 17:00, fiind pre­gătite do­uă puncte de acces către aria în care va avea loc concertul: prin Bdul Liber­tă­ţii dinspre Calea 13 Septembrie şi prin Bdul Libertăţii dinspre Naţiunile Unite. La fiecare dintre cele două porţi de acces va fi am­plasat şi un punct de vânzare a bi­letelor rămase disponibile. Veşti mai puţin bune pentru şoferii din Bucureşti, de vreme ce în ziua concertului, sâmbătă 7 mai, înce­pând cu ora 13:00 şi până dumi­nică 8 mai, orele 6:00, circulaţia ru­tieră va fi res­tricţionată pe Bdul Li­bertăţii între Ca­lea 13 Septembrie şi Bdul Naţiu­ni­lor Unite, precum şi pe Bdul Unirii în­tre Bdul I.C. Brătianu şi Piaţa Consti­tu­ţiei. Aşa că decât să vă enervaţi, mai bine puneţi un CD cu melodiile Shakirei şi o să mai uitaţi de supărare.

×
Subiecte în articol: muzica