x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Show electro-funk cu Roisin Murphy

Show electro-funk cu Roisin Murphy

de Raluca Grintescu    |    31 Oct 2008   •   00:00

După un show "electric" susţinut vara aceasta pe scena B’ESTFEST, în cea de-a treia zi a festivalului, Roisin Murphy revine la Bucureşti pentru un nou concert care va avea loc la 5 noiembrie la Sala Polivalentă.



 După aproape 10 ani de la debutul ei în muzică alături de Mark Brydon, în cadrul trupei Moloko, Roisin Murphy şi-a început cariera solo, rămânând în atenţia iubitorilor de ritmuri trip-hop şi electro-funk. Nonconformismul care o caracterizează şi-a pus amprenta nu doar asupra stilului său vestimentar, ci şi asupra muzicii, sound-ul noilor albume fiind unul inconfundabil, devenind în scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground. Biletele pentru acest eveniment costă 75 de lei şi mai pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi în reţeaua mMagazinelor Diverta.



HALLOWEEN ÎN PAŞI DE DANS. Timp de trei zile, în perioada 31 octombrie-2 noiembrie, timişorenii vor avea ocazia să înveţe paşi de salsa de la unii dintre cei mai reputaţi dansatori din lume. "Halloween Salsa Weekend", care se va desfăşura pentru prima dată la Timişoara, reuneşte nume mari ale dansului sportiv din lume şi din România. Printre instructorii care se vor reuni la Timişoara se numără: Alex Lima – cunoscut ca performer şi coregraf (a produs show-uri pentru teatru şi tv, "Victoires de la musique", "Dancing show" etc.), Manuel Mascarell – creatorul Mambo Swingers Dance Company, Pedro Gomez – instructor al Federaţiei Germane de Dans. (Raluca Grinţescu)

DON QUIJOTE CU TUDOR GHEORGHE LA PALAT. Musicalul "Omul din La Mancha" de Dale Wasserman, care va fi prezentat la 6 noiembrie la Sala Palatului, îl are protagonist pe Tudor Gheorghe. Spectacolul montat de Cezar Ghioca la Teatrul Naţional din Craiova marchează revenirea pe scenă în calitate de actor a celebrului interpret. Alături îi vor fi colegii de breaslă Valentin Mihali, Monica Ardelianu, Angel Rababoc, Adrian Andone, Nataşa Raab, precum şi soprana Diana Ţugui. Distribuţia o completează artişti de la Teatrul Liric "Elena Teodorini", iar orchestra va fi aceeaşi care l-a însoţit pe Tudor Gheorghe în memorabile aventuri scenice. Dirijorul e de neschimbat – Marius Hristescu. (Maria Sârbu)

CONCERT ANTIMATTER LA BECKER BRAU. Concertul acustic susţinut de Duncan Patterson, ex- Anathema, Antimatter şi Mick Moss (Antimatter) are loc miercuri, 5 noiembrie, de la ora 21:00, la Becker Brau Live Music Club, din Strada Turturelelor, nr. 11. Mick Moss şi Duncan Patterson vor prezenta variantele proprii ale unor piese din repertoriul grupului Anathema, cum ar fi "Empty", "Feel" sau "Destiny", piese de pe ultimul album Antimatter ("Leaving Eden"), dar şi melodii mai vechi, ca "The Last Laugh" sau "Saviour". Mick Moss şi Duncan Patterson sunt aşteptaţi şi ei să participe la afterparty, alături de fanii lor. Mai trebuie adăugat că zece fani norocoşi vor avea şansa să ajungă faţă în faţă cu idolii lor, Mick Moss şi Duncan Patterson, după concertul de la 5 noiembrie.  (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: muzica