x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Show-ul Madonnei va începe la ora 21:00

Show-ul Madonnei va începe la ora 21:00

de Alex Revenco    |    24 Aug 2009   •   00:00

Au mai rămas doar câteva zile până când fanii Madonnei o vor vedea live pe "Regina muzicii pop", pentru prima oară în România, în cadrul "Sticky & Sweet Tour".



Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic, concertul Madonna are loc poimâine, în Parcul Izvor, accesul publicului fiind permis de la ora 17:30 până la 20:30. Toţi deţinătorii de bilete, indiferent de zonă (Gazon A sau B, Tribuna VIP, Gold Bar, Gold Package), pot ajunge în spaţiul de concert prin trei intrări: cea din zona staţiei de metrou Izvor, la intersecţia Străzii B.P. Hasdeu cu Splaiul Independenţei sau la intersecţia Străzii B.P. Hasdeu cu Bdul Naţiunilor Unite.

Dacă DJ Paul Oakenfold va începe "încălzirea" pe la ora 20:00, Madonna va urca pe scenă în jurul orei 21:00. După încheierea spectacolului, pentru părăsirea spaţiului de concert, spectatorii sunt rugaţi să folosească aceleaşi trei puncte de acces. Publicul este rugat să vină cât mai devreme la concert, fiind recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita orice neplăceri create de restricţionarea traficului în zonă.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul porţilor şi în cazul blocajului în zona unei porţi, este indicată intrarea cea mai puţin aglomerată.

×
Subiecte în articol: bucuresti muzica concert madona