x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica A murit Sinéad O’Connor. Avea doar 56 de ani. Cântăreața a decedat la 18 luni după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, a murit și el

A murit Sinéad O’Connor. Avea doar 56 de ani. Cântăreața a decedat la 18 luni după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, a murit și el

de Andreea Tiron    |    26 Iul 2023   •   21:09
A murit Sinéad O’Connor. Avea doar 56 de ani. Cântăreața a decedat la 18 luni după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, a murit și el
Sursa foto: Hepta

Celebra cântăreața irlandeză Sinéad O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani.

Sinéad O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Cântăreața irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, prin coverul ei extraordinar la Nothing Compares 2 U, Prince.

O'Connor s-a născut într-o familie dificilă din Dublin pe 8 decembrie 1966. Mai târziu, în viața ei, a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală, deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual când era copil.

Cântăreața a decedat la 18 luni după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, a murit și el. 

În ultimul ei Tweet, O'Connor a postat o fotografie cu Shane și a spus: „De atunci trăiesc ca o creatură de noapte...un strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu."

O’Connor s-a convertit la islam în 2018 și și-a schimbat numele în Shuhada Sadaqat, deși a continuat să cânte sub numele de Sinead O’Connor.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinead. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”, a anunțat RTE, citând o declarație a familiei cântăreței.

„Muzica ei a fost iubită în întreaga lume, iar talentul ei a fost de neegalat”, a postat premierul irlandez Leo Varadkar pe rețelele de socializare, împărtășind condoleanțele sale cu „toți cei care i-au iubit muzica”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Sinéad O’Connor murit