x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Soprana Natalia Ushakova, invitata lui José Carreras

Soprana Natalia Ushakova, invitata lui José Carreras

de Alex Revenco    |    25 Noi 2013   •   17:17
Soprana Natalia Ushakova, invitata lui José Carreras

În Gala de Crăciun de la Bucureşti, organizată de Project Events pe 15 decembrie,n Pavilionul Central de la Romexpo, soprana Natalia Ushakova este invitata specială a tenorului José Carreras.

Născută la Taskent, ea a urmat Conservatorul “Rimski Korakov" din Sankt Petersburg, a luat un master la München şi s-a perecţionat la Studioul de pe langa Teatro alla Scala cu Virginia Zeani şi Leila Gencer. La începutul carierei a fost laureată a “Concursului de voci Verdiene” şi primeşte un rol principal într-un film realizat de BBC despre viaţa sentimentală a lui Giuseppe Verdi. După o serie de roluri memorabile (“Mazeppa”, “Boema", “Turadot", “Otello", “Traviata"...) pe cele mai mari scene ale lumii şi o mulţime de premii sau distincţii, Natalia Ushakova este considerată  una dintre cele mai valoroase soprane ale momentului.

Pe 15 decembrie o vom putea admira la Bucureşti, alături de marele tenor José Carreras, în piese specifice sărbatorilor de iarnă (“Ave Maria”, “White Christmas”, “Have Yourself a Merry Little Christmas”) dar şi lucrări celebre precum “The impossible dream”, “Traviata”, “Roso Pel Teu Amor”, “Passione” etc. La acest eveniment, biletele au preţuri între 150 şi 650 de lei, disponibile în reţeaua magazinelor Biletoo şi pe BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro sau MyTicket.ro.

×
Subiecte în articol: Natalia Ushakova