x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Spirit of Burgas

Spirit of Burgas

de Alex Revenco    |    03 Aug 2008   •   00:00
Spirit of Burgas

Aproape suprapus peste Stufstock-ul nostru din Vama, festivalul de la bulgari are multa muzica dance, electro si house.Aproape suprapus peste Stufstock-ul nostru din Vamă, festivalul de la bulgari are multă muzică dance, electro şi house.


Din lunga listă a artiştilor care vor evolua pe scenele din Burgas ar fi de menţionat Chris Liebing, Gravity Co, Michel de Hey, Hot Club Paris, King Roc (Ministry of Sound) etc. Preţul biletelor este exprimat în BGN şi trebuie ştiut că 1 BGN (leva bulgărească nouă) =1,76 lei. Astfel, în avans pentru o zi biletul costă 30 BGN, la intrare 35 BGN; un bilet după miezul nopţii costă 20 BGN, în avans şi 25 BGN la intrare iar abonamentul pe cele trei zile este 88 BGN în avans şi 99 BGN la intrare.
Mai trebuie ştiut că biletele se pot comanda la Ticketstream, Eventim sau direct pe site-ul evenimentului (www.spiritofburgas.com) de unde se pot afla mai multe amănunte, programul pe zile etc. Acest festival, desfăşurat sub patronajul Primăriei din Burgas,  este promovat de Nikki Wright & Global Publicity UK şi are ca partener oficial MTV European. Alţi parteneri ai acestei manifestări de amploare sînt MTV Europe Foundation, o binecunoscută organizaţie de caritate din Marea Britanie, şi MTV EXIT, care se ocupă cu prevenirea şi combaterea traficului de carne vie. Cu o asemenea agenţie de publicitate şi aşa parteneri, prima ediţie a festivalului de pe litoralul bulgăresc se anunţă a fi o reuşită.

×
Subiecte în articol: muzica