x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ştefan Bănică Jr

Ştefan Bănică Jr

de Alex Revenco    |    12 Dec 2008   •   00:00

Record: şapte zile la rând, Sala Palatului va fi plină la concertele lui



Din data de 16 şi până la 22 decembrie, Sala Palatului găzduieşte spectacolele unui singur artist, Ştefan Bănică Jr. După ce primele patru seri au fost sold out, s-au mai adăugat două, care nu au fost însă "suficiente" şi, până la urmă, cu şapte seri consecutive, Ştefan Bănică Jr intră în istoria showbiz-ului din România.

DOUĂ ORE DE ROCK’N’ROLL.
Spectacolele vor dura circa două ore, timp în care Ştefan, împreună cu The Rock and Roll Band & The 50’s vor cânta 20 de piese, dintre care nu vor lipsi "Nopţi în turneu", "Am s-o aştept mereu", "Doar o dată-i Crăciunul",  "Dansează baba", "Te iubesc, femeie", "S-o facem lată", "Zori de zi". Iată şi alte amănunte primite direct de la "sursă": În fiecare seară este acelaşi playlist, dar în acest an, la un moment dat, în timpul fiecărui concert, publicul va putea alege din trei melodii propuse una pe care o doreşte cel mai mult. Publicul votează, iar noi vom cânta ce s-a ales, cred că nu va fi aceeaşi piesă în fiecare seară. Dar sunt şi multe piese inedite, plus un invitat special, alături de care voi cânta în duet. Cred că va fi o surpriză plăcută pentru public să ne vadă împreună pe aceeaşi scenă. La sfârşit avem programat un singur bis, dar, în funcţie de situaţie, vom reveni dacă va fi cazul.

Discuri pentru Player


Coloana sonoră
Mamma Mia! The Movie Soundtrack.
Ediţia de lux (CD+DVD) a coloanei sonore a filmului nr.1 a acestei veri a apărut şi în magazinele din România. CD-ul conţine şaptesprezece piese clasice Abba, toate în interpretarea distribuţiei de excepţie a musical-ului, cu  artişti ca Meryl Streep, Pierce Brosnan sau Colin Firth. DVD-ul prezintă imagini inedite de la înregistrările care au avut loc la Londra, sub supravegherea celor doi Abba, Benny Andersson şi Bjorn Ulvaeus, plus clipul  "Gimme, Gimme, Gimme".

Amy Macdonald
This Is The Live. Deluxe Edition.
Apariţie fresh pe scena muzicală, Amy are doar 19 ani şi vine tocmai din Scoţia. Compozitoare şi interpretă, ea îşi compune piesele cu înţelepciunea şi profesionalismul unui cunoscător al industriei muzicale. Înzestrată cu o voce puternică şi o mare încredere de sine, Amy a vândut albumul de debut în peste două milioane de exemplare. Ediţia deluxe conţine un CD bonus cu înregistrări live sau acustice plus o piesă nouă, "The Road To Home" şi una secretă "Caledonia".  

Akon
Freedom.
Câştigător a numeroase discuri de platină, Akon şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră. Potrivit obiceiului, noul material include colaborări cu staruri de moment din muzica americană precum Lil’ Wayne & Young Jeezy (I’m So Paid), T-Pain (Holla Holla), Ray-Lavender (Against the Grain) sau Wyclef Jean (Sunny Day). Titlul albumului a fost schimbat pe ultima sută de metri, în urma victoriei în alegeri a lui Obama. Iniţial CD-ul trebuia să se numească "Acquited".

Duffy
Rockferry. Deluxe edition.
Cel mai de succes album al anului 2008 în Europa, vine şi la noi în ţară, în ediţie deluxe, la preţul de 74,90 de lei. Pe lângă discul iniţial, ediţia cuprinde un CD bonus, cu şapte piese noi: "Rain On Your Parade", "Fool For You", "Stop, Oh Boy", "Please Stay", "Breaking My Own Heart", "Enough Love". Duffy, una dintre cele mai de succes artiste apărute în acest an pe scena internaţională, a înregistrat cu "Rockferry", vânzări de peste patru milioane de exemplare.

×
Subiecte în articol: muzica