x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ştiri

Ştiri

de Alex Revenco    |    19 Noi 2008   •   00:00

PUNK ÎN FIRE: Una dintre cele mai bune trupe glam punk din Marea Britanie, Devilish Presley, cântă duminică, de la ora 21:00, în Club Fire, intrarea fiind 15 lei.



Muzica englezilor are influenţe diverse, de la anii ’50, rockabilly, la anii ’70, punk sau hard rock, de la Elvis Presley până la T. Rex sau Cramps. Compusă din Jacqui Vixen – bass, voce şi Johnny Navarro – chitară, voce plus un toboşar invitat la concerte, trupa are peste 300 de concerte, cu monştri sacri ai genului ca The Damned, UK Subs sau Misfits.

CONCERT ANDRIEŞ
Alexandru Andrieş este atipic în tot ce întreprinde. Ediţia a XIII-a, de anul trecut, din seria "concertelor de Moş Nicolae" a fost depăşită cu... succes. Pe noi, criza mondială ne-a găsit la al XIV-lea concert. Întrucât spectatorii lui Alexandru Andrieş nu au obţinut majorări salariale şi nici măririle de burse nu dau în clocot, concertul va avea bilete "subvenţionate", de 50 şi 60 de lei. Concertul va fi luni, 8 decembrie, ora 19:00, la Teatrul C.I. Nottara, în Sala Eugen Lovinescu. Aşa cum ne-a obişnuit în ediţiile anterioare ale concertului de Moş Nicolae, Andrieş va face o selecţie a marilor hituri, dar va cânta şi piese noi, apărute recent pe albumul "Oficial", editat de A&A Records.

×
Subiecte în articol: muzica