x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica „Tango de Amor”, un spectacol de Răzvan Mazilu de Sânziene @ODEON

„Tango de Amor”, un spectacol de Răzvan Mazilu de Sânziene @ODEON

de Magdalena Popa Buluc    |    16 Iun 2021   •   15:48
„Tango de Amor”, un spectacol de Răzvan Mazilu de Sânziene @ODEON

Pentru Noaptea de Sânziene (24 iunie), o sărbătoare a iubirii și a fertilității, coregraful și dansatorul Răzvan Mazilu, a creat un spectacol unic în Sala Majestic, „Tango de amor”, la care vă invităm începând cu ora 19:00.

O seară de tango, muzică și poezie alături de actorii Teatrului Odeon, Alina Berzunțeanu, Ioana Mărcoiu, Simona Popescu, Meda Victor, Vlad Bîrzanu, Mihai Smarandache, Andi Vasluianu, Silvian Vâlcu; Clubul TangoTangent și cu participarea extraordinară a acordeonistului Emy Drăgoi, acompaniat de Alessia și Bianca Drăgoi.

Răzvan Mazilu:

„Ne-am gândit să marcăm sărbătoarea de Sânziene printr-un spectacol special, pentru că ne era dor de normalitate. Pentru mine, normalitatea poate însemna muzică, poezie, tango live; să le asculți, să le vezi, să le simți pe scena celui mai frumos teatru din București.

Ce poate fi mai seducător decât un astfel de spectacol cu artiști minunați, într-o seară magică de vară, simbol al iubirii?”

«Tango de Amor», un spectacol care continuă tradiția Teatrului Odeon de a oferi gale de dans, spectacole de tango, care prilejuiește reîntâlnirea cu maestrul Emy Drăgoi, trupa TangoTangent și actorii teatrului.”

 

×