x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tequila pentru Guns

Tequila pentru Guns

de Alex Revenco    |    20 Sep 2010   •   00:00
Tequila pentru Guns

Deşi managementul Guns N' Roses a solicitat "discreţie" când e vorba de ce îşi doresc Axl Rose & Co. să aibă în culise, site-ul Blic Online (SUA) a publicat pe net lista solicitată la concertul de la Belgrad (din 23 septembrie a.c.).



Cum "gusturile" nu se schimbă de la o zi la alta, se presupune că şi la Bucureşti cerinţele muzicienilor sunt aceleaşi. Pentru început trebuie ştiut că Axl Rose vrea cabina (ce trebuie să conţină un pat, o canapea, o măsuţă, şase veioze şi un covor) să fie în alb şi negru, decorată cu flori proaspete. Şi pentru că nu degeaba e Rose, vrea 18 trandafiri albi şi 18 roşii. La el pe masă trebuie să fie belşug, aşa că a cerut şampanie, votcă, tequila, vin roşu şi bere.

Mai e nevoie de şerveţele (neapărat negre!), un blender, un storcător de fructe, un ibric de ceai, feţe de masă din hârtie, 18 pahare de vin şi şampanie, 15 pahare de băuturi tari, şase seturi de tacâmuri, tirbuşon, două cuţite mici de tăiat pâine, două tuburi cu miere în formă de urs (!). Berea trebuie să fie de două feluri: Lucky Budha şi Grolsh, tequila la fel: Patron Anejo (cea mai selectă marcă) şi Jose Cuervo (cea mai populară).

La capitolul nealocoolice consemnăm: Red Bull, Coca-Cola, 7 Up, suc de portocale, apă minerală Pellegrino şi apă filtrată. Pe lângă fructe proaspete - banane, mere, căpşuni, zmeură, pepene verde, mango şi grepfrut - trupa a cerut morcovi, ţelină, castraveţi, diverse feluri de biscuiţi, şapte tipuri de brânză, gem de căpşuni, maioneză, ketchup, muştar. La cină, rockerii vor avea pui la rotisor, fileuri de somon, salată Cesar, cheeseburger, salată de spanac. Reamintim că mâine Guns N' Roses concertează în Bucureşti, la Romexpo. Porţile se deschid la ora 17:00, trupa Danko Jones (Canada) va urca pe scenă la ora 19:00, iar Guns N'Roses, la 20:30.

×
Subiecte în articol: muzica