x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica The Rolling Stones anunță primul single de pe noul album "Hackney Diamonds"

The Rolling Stones anunță primul single de pe noul album "Hackney Diamonds"

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2023   •   22:15
The Rolling Stones anunță primul single de pe noul album  "Hackney Diamonds"

Formaţia The Rolling Stones a anunţat lansarea primului său album cu piese originale după o pauză de 18 ani, miercuri, la teatrul Hackney Empire din estul Londrei, ocazie cu care a prezentat şi primul single de pe acest album, piesa "Angry", transmite Reuters.

"Ne aflăm aici să vă prezentăm noul nostru single, intitulat 'Angry' şi videoclipul său, iar 'Angry este primul single de pe noul nostru album care se numeşte 'Hackney Diamonds', motiv pentru care ne aflăm la Hackney, şi care va fi lansat la 20 octombrie", a declarat solistul formaţiei, Mick Jagger, 80 de ani.

Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood - membrii supravieţuitori ai nucleului originar al formaţiei cu o istorie de 61 de ani - au sosit la eveniment cu un taxi londonez, îmbrăcaţi în negru. Cursa a fost plătită cash de Mick Jagger.

Fanii formaţiei aşteaptă acest anunţ încă de luna trecută, după ce un anunţ criptic a fost publicat într-un ziar local, în care au fost făcute trimiteri la unele dintre hiturile formaţiei şi era anunţat numele noului album.

Clipuri ale piesei "Angy" au fost postate pe un site denumit "don'tgetangrywithme.com".

Albumul, al cărui titlu face trimitere la cioburile de sticlă rezultate după un jaf din vitrina unui magazin sau dintr-o maşină, este primul LP ce va fi lansat de formaţie după moartea bateristului Charlie Watts în august 2021.

×
Subiecte în articol: The Rolling Stones single