x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trandafiri şi sală de masaj pentru Madonna

Trandafiri şi sală de masaj pentru Madonna

de Alex Revenco    |    25 Aug 2009   •   00:00
Trandafiri şi sală de masaj pentru Madonna
Sursa foto: Kevin Mazur/

De ieri, ultimele bilete pentru marele spectacol pot fi achiziţionate doar de la casa de bilete situată la intrarea în Parcul Izvor, în dreptul staţiei de metrou Izvor. Astăzi, casa de bilete este deschisă între orele 12:00 şi 21:00, iar mâine, în ziua evenimentului, între 9:00 şi 22:00. Cei care nu şi-au cumpărat încă bilete ar trebui să se grăbească, ultimele disponibile fiind cele din Gazon B (120 lei), Gold Bar (600 lei) şi VIP (800 lei).



Ca urmare a depistării unor bilete false pentru concertul Madonna, organizatorii îi sfătuiesc pe cei interesaţi să achiziţioneze bilete numai de la punctele de vânzare autorizate. Cei care şi-au luat bilete de la alte puncte de vânzare decât din reţeaua magazinelor Diverta, Myticket.ro sau cabina de bilete din Parcul Izvor pot verifica autenticitatea acestora accesând site-ul www.myticket.ro/madonna.

Numai astăzi nu e mâine când va avea loc mult aşteptatul show Madonna şi mare parte din staff-ul artistei a ajuns deja în România, echipa românească lucrând alături de tehnicienii "Sticky & Sweet Tour" pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului. Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic, concertul Madonna are loc în Parcul Izvor din Capitală, diva urmând a urca pe scenă în jurul orei 21:00.

La această oră, "Sticky & Sweet Tour" este cea mai mare producţie de spectacol din lume şi angrenează resurse umane şi tehnice impresionante pentru concertul de la Bucureşti: o echipă de peste 1.200 de oameni lucrează zi şi noapte la amenajarea spaţiului în care fanii o vor putea vedea live pe Madonna, pentru prima dată în România. Show-ul de la Bucureşti va fi alcătuit din patru episoade - "Pimp", "Old School", "Gypsy" & "Rave" - şi în fiecare din ele Madonna plus echipa de dansatori vor avea ţinute diferite.

În zona din spatele scenei, unde artista va fi "cazată" în seara concertului, staff-ul artistei se ocupă direct de amenajarea camerelor, singura solicitare pentru organizatori fiind ca tavanul din cabine să fie acoperit cu o pânză de mătase albă. Pe tot parcursul turneului, diva este însoţită de 34 de persoane apropiate, staff-ul personal incluzând doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior şi un bucătar italian!

Tot în spatele scenei vor fi amenajate o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj, o sală de gimnastică, echipamentele de fitness şi elementele de design interior fiind aduse chiar de echipa artistei. Pentru amenajarea zonei de backstage, vor fi necesare 500 de scaune şi mese, 30 de canapele şi 500 de trandafiri albi şi roşii. O persoană din staff-ul Madonnei are sarcina de a verifica zona de backstage înainte de sosirea artistei, pentru a se asigura că toate cerinţele au fost îndeplinite până la cel mai mic detaliu.





Filtre peste filtre la concertul din Parcul Izvor
Pentru concertul Madonnei din Parcul Izvor au fost mobilizate aproximativ 4.000 de persoane care vor asigura măsurile de pază, ordine, de prim ajutor şi transport.

Peste 1.000 de jandarmi şi mai multe sute de poliţişti vor îndruma oamenii la concert pentru a se evita aglomeraţia. "Am cerut reprezentanţilor RATB să constituie o rezervă de maşini care să fie pusă la dispoziţia cetăţenilor, astfel încât aceştia să se poată deplasa în toate cartierele Capitalei până la ora 2:00 în noaptea de miercuri spre joi", a spus Sorin Oprescu. În urma discuţiilor pe care edilul-şef le-a avut ieri cu toate persoanele implicate în eveniment, s-a stabilit ca reprezentanţi ai Direcţiei Spitalelor arondate Capitalei să asigure personal necesar, astfel încât în caz de nevoie să fie luate măsuri de prim ajutor.

"Rugămintea mea pentru cetăţenii care vor veni la concertul Madonnei este, pe cât posibil, să lase maşinile în parcări sau să vină fără maşini, pentru a nu crea o aglomeraţie inutilă", a mai spus Oprescu. El a explicat că, pentru eveniment, "nu pot fi create parcări speciale", precizând că se încearcă eliberarea parcărilor situate în faţa Hotelului Marriot, în faţa Parcului Carol, pe Bulevardul Independenţei.

Generalul de brigadă Gavrilă Pop, şeful Jandarmeriei Bucureşti, a declarat că efectivele de jandarmi vor organiza mai multe filtre, astfel încât să fie asigurate paza şi ordinea în zonă. Separat vor fi şi efective ale unei firme specializate, care vor efectua controlul biletelor, reprezentanţii acesteia fiind aduşi de organizatorul evenimentului. În Piaţa Unirii va fi organizat un prefiltru, în timp ce alte filtre vor fi în intersecţia Bulevardul Unirii cu Calea 13 Septembrie, în zona Hotelului Marriot, precum şi pe Bulevardul Eroii Sanitari.

Circulaţia rutieră va fi închisă miercuri, între orele 17:00 şi 01:00, pe Bulevardul Unirii (între I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei), Splaiul Independenţei (între Piaţa Operei şi Strada Căldărari), Libertăţii (între Splaiul Independenţei şi Calea 13 Septembrie), Strada Izvor, Naţiunile Unite, Calea Victoriei, Bulevardul Schitu Măgureanu, Calea Plevnei.

×
Subiecte în articol: live bucuresti muzica madonna