x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ultimele bilete la concertul formaţiei Iced Earth

Ultimele bilete la concertul formaţiei Iced Earth

de Alex Revenco    |    07 Ian 2014   •   17:06
Ultimele bilete la concertul formaţiei Iced Earth

Una dintre cele mai importante formaţii metal din SUA, Iced Earth urmează să cânte pe 28 ianuarie, în Silver Church. În deschidere la acest concert- eveniment, organizat de Promusic Events şi Maximum Rock Magazin (producător Nelu Brînduşan), vor evolua grupurile Warbringer (thrash metal, SUA) şi Elm Street (heavy metal, Australia).

Iced Earth vine în România pentru a promova noul album, "Plagues Of Babylon" (apărut pe 6 ianuarie a.c.), al cărui titlu este explicat de liderul formaţiei, Jon Schaffer, într-un interviu acordat lui Paul Slayer Grigoriu: "Am făcut această paralelă cu imperiul anglo- american, pe care îl socotesc noul Babilon. E o paralelă cu lumea occidentală în general, care joacă un rol foarte periculos în istorie în momentul de faţă. Primul cântec de pe album e o poveste apocaliptică, în care guvernele îmbolnăvesc populaţia, aruncă peste ea o plagă devastatoare care-i omoară pe cei mai mulţi oameni. Restul se răscoală şi se ajunge la o situaţie foarte complicată. E parţial o poveste horror, parţial SF, parţial realitate. Scopul este să-i fac pe oameni să reflecteze un pic, dar dacă nu vor, tot pot să se bucure de partea horror”.

La Bucureşti, Iced Earth va evolua în formula Jon Schaffer - chitară rhythm şi  lead, backing vocals, Stu Block- solist vocal, Troy Seele- chitară lead, backing vocals, Luke Appleton- bass, backing vocals plus toboşarul Jon Dette (ex- Testament), care a mai evoluat în turnee cu Slayer şi Anthrax. Din cele 400 de bilete puse în vânzare, mai sunt disponibile 100. Acestea se găsesc în reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cartureşti & Humanitas şi online pe www.eventim.ro), la preţul de 75 de lei- până pe 27 ianuarie sau 85 de lei- în ziua concertului. 


×
Subiecte în articol: Iced Earth