x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ultimele bilete la Leonard Cohen

Ultimele bilete la Leonard Cohen

de Alex Revenco    |    24 Aug 2009   •   00:00
Ultimele bilete la Leonard Cohen
Sursa foto: Nova Music Sony Bmg/

După fabulosul concert - sold out - de anul trecut, Leonard Cohen revine la Bucureşti, cu un nou spectacol organizat de Events, la 4 septembrie, în Piaţa Constituţiei.



"Toamna trecută, artistul canadian şi-a serbat ziua de naştere în aplauzele celor 10.000 de fani români veniţi să-l vadă pe Stadionul Arcul de Triumf, într-un concert absolut special. Atunci, biletele s-au epuizat rapid, lăsând mulţi doritori fără posibilitatea de a asista la eveniment.

Iată de ce am făcut toate demersurile pentru a asigura publicului din România un spectacol şi în a doua parte a turneului internaţional al lui Leonard Cohen. Locaţia a fost aleasă astfel încât să asigure o capacitate suficientă, care să satisfacă cererea de bilete atât din partea celor care nu au reuşit să prindă un bilet anul trecut, cât şi pentru cei care vor să retrăiască emoţiile de atunci", a declarat Sorina Burlacu, director general Events.

Pentru concertul Leonard Cohen de la Bucureşti, se mai găsesc doar bilete de 248 de lei (plus câteva de 399 de lei, la categoria VIP), cele de 124 de lei fiind epuizate. Aceste ultime bilete sunt disponibile la www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, precum şi la Sala Palatului, în reţeaua magazinelor Diverta şi la punctele de vânzare Eventim din reţeaua magazinelor Germanos, Cărtureşti şi Vodafone. La sfârşitul lunii martie a.c., Leonard Cohen a lansat albumul "Live in London", dublu CD ce conţine 25 de melodii din spectacolul susţinut în 2008 în celebra O2 Arena din Londra.

De la "Suzanne" la "Dance Me To The End of Love" sau "Hallelujah", "Live in London" conţine piesele memorabile ce i-au adus lui Cohen reputaţia de care se bucură astăzi.

×
Subiecte în articol: live bucuresti muzica