x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un scandal îl pune pe Kid Rock sub supraveghere judiară

Un scandal îl pune pe Kid Rock sub supraveghere judiară

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iul 2008   •   00:00
Un scandal îl pune pe Kid Rock sub supraveghere judiară

12:23 • Cîntăreţul Kid Rock, fostul soţ al Pamelei Anderson, a fost condamnat la 12 luni de supraveghere judiciară pentru implicarea sa într-o bătaie care a izbucnit anul trecut, în octombrie, după un concert, într-un restaurant din Atlanta.

Cîntăreţul Kid Rock, fostul soţ al Pamelei Anderson, a fost condamnat la 12 luni de supraveghere judiciară pentru implicarea sa într-o bătaie care a izbucnit anul trecut, în octombrie, după un concert, într-un restaurant din Atlanta.

PROBLEME. Rock, pe numele său real Robert J. Ritchie, a mai fost condamnat, luni, la şase ore de consiliere pentru stăpînirea crizelor de furie, la 80 de ore de muncă în serviciul comunităţii şi la plata unei amenzi de 1.000 de dolari, potrivit site-ului de internet al Atlanta Journal-Constitution. Cîntăreţul a pledat vinovat la acuzaţia de vătămare corporală. În octombrie 2007, poliţia din districtul DeKalb a declarat că bătaia a izbucnit într-un restaurant Waffle House din Atlanta, după ce Rock, în vîrstă de 36 de ani, şi cinci membri ai anturajului său, s-au certat cu un bărbat necunoscut. Rock, care susţinuse un concert în Atlanta cu cîteva ore înainte de incident, a părăsit oraşul cu autocarul său. Cîntăreţul a fost arestat la aproximativ doi kilometri de la ieşirea din oraş şi a fost eliberat pe cauţiune cîteva ore mai tîrziu.În acea lună, Rock a ajuns pentru prima dată în cariera sa pe primul loc în topurile muzicale din Statele Unite, cu "Rock N Roll Jesus". În mai 2008, Rock a primit pentru acest album un disc de platină.

×
Subiecte în articol: rock muzica