x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEOCLIP LOST ANGEL / Miss Hentai, în România

VIDEOCLIP LOST ANGEL / Miss Hentai, în România

de Raluca Grintescu    |    20 Dec 2008   •   00:00

"Miss Hentai" este noul videoclip pe care Daniel Serdaru (Lost Angel) l-a filmat într-un decor neobişnuit: fostul conac al Cantacuzinilor, castelul de la Floreşti numit şi "micul Versailles",  dar şi într-un studio de cromă, motiv pentru care clipul este unul deosebit. Dar nu numai decorurile sunt fantastice, ci şi idea şi vestimentaţia personajelor.



 Influenţele baroc şi manga dau viaţă şi culoare personajelor parcă desprinsă dintr-o altă lume, o lume în care iubirea şi gama de nuanţe care o învăluie este trăită într-o altă dimensiune. Gheisha Hentai este interpretată de actriţa japoneză Kana Hashymoto, actriţă a teatrului Act, pe scena căruia îşi interpretează propria piesa, "Demonul roşu".

EXOTISM.
Kana nu este doar o "miss" fermecătoare într-un kimono special adus din Japonia. Pentru că vine dintr-o cultură "manga", ea şi-a adus aportul la realizarea acestor elemente care apar în clip. La început, a fost surprinsă de titlul piesei, pentru că în japoneză este un termen ce defineşte filmele pentru adulţi iar în Japonia cântecul ar fi difuzat doar noaptea. Daniel a ales însă titlul pentru a fi mai exotic, mai senzual. "Cea mai haioasă chestie mi s-a părut mirarea Kanei cu privire la titlul piesei "Hentai". Îmi tot repeta că aş fi interzis în Japonia cu o astfel de melodie, sau, cel mult, difuzat noaptea. Haioase erau şi fetele în rochiile de epocă, pentru că erau foarte lungi şi se împiedicau mai tot timpul în ele. Cadrele cu alergatul sau urcatul pe scări au fost foarte greu de tras pentru că tot timpul cădea câte cineva. Filmările au durat 2 zile, iar costurile au ajuns la 12.000 de euro. Dar a meritat!" mărturiseşte entuziasmat artistul al cărui proiect "Lost Angel" începe să prindă contur. Pentru cei care nu ştiu, proiectul "Lost Angel" îşi propune să  construiască un concept, o  imagine şi o muzică proprii anime-urilor manga, iar videoclipul piesei "Miss Hentai" este primul pas în acest sens, urmat apoi de lansarea unei cărţi manga pentru copii.

×
Subiecte în articol: muzica