x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vlad Gliga a prins din zbor șansa de a intra în Bootcamp-ul ”X Factor”

Vlad Gliga a prins din zbor șansa de a intra în Bootcamp-ul ”X Factor”

01 Dec 2017   •   18:42
Vlad Gliga a prins din zbor șansa de a intra în Bootcamp-ul ”X Factor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Vlad Gliga un tânăr de 28 de ani din Cluj-Napoca, care provine dintr-o familie în care muzica este tradiție, a ajuns în Bootcamp cu puțin noroc.

Fiind al 11-lea selectat în grupa de peste 24 de ani, Vlad era, așadar pe lista de rezerve. Norocul său a fost că cel de-al zecelea concurent nu a mai putut venit la București pentru a participa la Bootcamp, astfel că a fost sunat următorul pe listă, Vlad Gliga.

Chiar dacă pornea cu un handicap, neavând timp să se pregătească, Vlad a acceptat provocarea de a se urca în primul avion și de a zbura de la Cluj-Napoca direct pe scena plină de emoții.

Din fericire, scena nu îi este străină, chiar dacă lucrează ca asistent manager în timpul zilei. ”Eu îl cunosc pe băiatul asta, am cântat cu el de mai multe ori. E o figură caldă, comercială, cântă bine”, a mărturisit Horia Brenciu când l-a văzut pe Vlad pe scenă în etapa audițiilor, mai ales că acesta a participat și la audițiile de 2014.  

Cum a profitat Vlad de șansa care i s-a oferit și dacă a reușit să treacă mai departe, telespectatorii vor afla în aceastã searã, de la ora 21.15, la Antena 1.

Următoarea ediție de Bootcamp va fi difuzată săptămâna viitoare! Carla’s Dreams intră în scenă joi, 7 decembrie cu grupurile de anul acesta.

Astfel, Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri, vineri, pe 8 decembrie, de la ora 21.15. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

 

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei 8 finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

×
Subiecte în articol: X Factor