x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vrei să fii solist vocal la REZIDENT Ex ?

Vrei să fii solist vocal la REZIDENT Ex ?

de Alex Revenco    |    16 Ian 2014   •   14:16
Vrei să fii solist vocal la REZIDENT Ex ?

REZIDENT Ex este un supergrup, alcătuit din muzicieni care au scris istorie în rockul românesc şi internaţional. Nume ca Tavi Iepan (Progresiv TM, Cargo, Locatarii), Matthias Lange (Sinner, Metalium), Christian Podratzky (Pro Musica, Abra, Poems for Laila, Andy Clark), Adi Popescu (Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj, A.G. Weinberger) sunt garanţia seriozităţii şi continuităţii unui proiect muzical de cea mai bună calitate. REZIDENT Ex a transmis următorul comunicat: “Această oportunitate, de a face parte din REZIDENT Ex şi de a ocupa postul de Lead Vocal, poate fi şansa pe care o aşteaptă mulţi vocalişti talentaţi. Pe noul solist vocal îl aşteaptă, pe lângă imprimările celui de-al doilea album al grupului, atât apariţii la festivaluri cât şi un turneu de promovare. REZIDENT Ex este o trupă cu o doză generoasă de umor, fără vedetisme, unde te poţi simţi, în scurt timp, ca într-o familie.

Cei interesaţi de un prim contact cu noi pot trimite un mp3 sau un link cu o imprimare unde pot fi ascultaţi, pe adresa de e-mail rezidentex@gmail.com (Calitatea înregistrării nu este nicidecum un criteriu! Se asigură confidenţialitatea tuturor datelor transmise).

Pentru recomandări din partea iubitorilor de rock, avem recompense cum ar fi: CD-uri, tricouri, invitaţii şi meet and greet la concertele noastre”

×