x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ZZ Top va cânta la Polivalentă!

ZZ Top va cânta la Polivalentă!

de Alex Revenco    |    17 Aug 2009   •   00:00
ZZ Top va cânta la Polivalentă!

Produs de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram, concertul de la Bucureşti al grupului american se va desfăşura la Sala Polivalentă. Astăzi, în reţeaua Germanos, la www.eventim.ro şi www.bilete.ro se pun în vânzare biletele care sunt 100 lei în perioada 17 august-26 august, 120 lei după data de 26 august şi 130 lei în ziua spectacolului, la intrare.



Spectacolul din Capitală reprezintă o premieră absolută pentru România şi face parte din turneul "Double Down Live" 2009. Înfiinţată în 1969, la Houston, Texas, ZZ Top (foto) este una dintre puţinele trupe rock care au rămas în aceeaşi componenţă timp de 40 de ani. Cei trei rockeri, Billy Gibbons, Dusty Hill (bărboşii) şi Frank Beard, au ajuns celebri atât pentru stilul inconfundabil şi imaginea lor aparte, cât şi pentru prestaţiile lor din nenumăratele concerte avute de-a lungul anilor ce le-au adus titulatura de cel mai bun grup live din SUA.

Cele 14 albume de studio, recompensate cu 24 Discuri de Platină, s-au vândut - numai în Statele unite - în peste 20 de milioane de exemplare. În turneele sale, cu încasări-record, ZZ Top îşi încântă spectatorii atât cu un show dinamic, cât şi cu o serie de binecunoscute hituri precum "Gimme All Your Lovin", "Legs", "Got Me Under Pressure", "Sharp Dressed Man", "Rough Boy", "Tush", "Viva Las Vegas", "Give It Up" etc. That Little Ol' Band From Texas (Acea micuţă trupă veche din Texas) promite că spectacolul de la Bucureşti va fi la înălţimea renumelui.

×
Subiecte în articol: live bucuresti muzica zz top