x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Noul single Rihanna

Noul single Rihanna

de Alex Revenco    |    30 Mar 2008   •   00:00
Noul single Rihanna

Frumoasa interpretă revine cu un nou single, extras de pe ultimul ei album, “Good Girl Gone Bad”.

Vândut în peste patru milioane de unităţi, albumul Rihannei a primit patru Discuri de Platină, iar Universal a reeditat discul într-o “ediţie specială”.

Take A Bow - Pe urmele hitului “Umbrella”


Frumoasa interpretă revine cu un nou single, extras de pe ultimul ei album, “Good Girl Gone Bad”.

Vândut în peste patru milioane de unităţi, albumul Rihannei a primit patru Discuri de Platină, iar Universal a reeditat discul într-o “ediţie specială”. Noua variantă conţine melodia “Take A Bow”, căreia i se prezice un succes comparabil cu “Umbrella” anului trecut. Noua versiune include şi colaborarea Rihannei cu cei Maroon 5, “If I Never See Your Face Again”.

 

Reamintim că în 2007 “Umbrella” a fost hitul verii, ajungând pe locul al doilea în  Billboard Hot 100. Referitor la viitorul ei album, ştirile sunt contradictorii. În timp ce nu demult MTV.com anunţa că “Rihanna a intrat în studioul de înregistrări pentru cel de-al patrulea long play”, cu ocazia unui concert desfăşurat recent, interpreta a ţinut să precizeze: “Încă nu am intrat în studio, şi noul meu album nu va apărea în acest an; el va fi gata la mijlocul lui 2009”. Pe viitor, interpreta vrea să lucreze cu Ryan Tedder, solistul vocal de la OneRepublic, cel care a fost intitulat “MySpace U.S. rock phenomenon”. Ryan (28 de ani) nu este doar liderul trupei menţionate, ci şi un talentat compozitor şi respectat producător.

×
Subiecte în articol: cultura