x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Bilete pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY / COMEDIE INFERNALĂ cu John Malkovich

Bilete pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY / COMEDIE INFERNALĂ cu John Malkovich

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Mai 2023   •   14:00
Bilete pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY / COMEDIE INFERNALĂ cu John Malkovich

Teatrul Național din Timișoara anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY de Michael Sturminger, avându-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich.

Prin întâlnirea cu starul american și, de asemenea, cu renumita orchestră a Academiei din Viena dirijată de Martin Haselbock, precum și cu sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, Teatrul Național se deschide larg în Anul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii unui public internațional de teatru pentru care nu există distanțe și nici granițe.  

 

Spectacolul este prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile orașului / Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timișoara– Capitală Europeană a Culturii 2023”.

 

THE INFERNAL COMEDY este evenimentul teatral realizat prin contribuția financiară esențială a sponsorilor Profi, Linde Gaz, Hamilton, Atos & Eviden, Mewi, Bioclinica și Pesel, cu implicarea Asociației Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, ca formulă principală de antreprenoriat cultural, esențială în dezvoltarea prin arta teatrului a culturii, a educației, a civilizației și, pe termen lung, a comunității și a societății.

×