x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Coana Chiriţa ajunge la Grand Cinema Digiplex

Coana Chiriţa ajunge la Grand Cinema Digiplex

de Sebastian S. Eduard    |    22 Apr 2013   •   17:15

Coana Chiriţa se întoarce din excursia în Europa, iar prima oprire este la Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City). Copiii care iubesc teatrul au prilejul de a face cunoştinţă cu renumitul personaj al literaturii române, Coana Chiriţa. Pentru a-i cunoaşte povestea, cei mici sunt invitaţi sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 11:00, la cinematograful Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

“Coana Chiriţa” le promite copiilor, dar şi părinţilor, o oră plină de haz în cadrul acestui spectacol de teatru. Interpretarea actorilor, muzica inspirată şi textul actualizat îi vor purta pe micuţi în vremurile de demult, atunci când toată lumea se lupta pentru îmbogăţire. Piesa reuneşte cele mai celebre replici ale lui Alecsandri, fiind o trecere prin majoritatea pieselor care o au pe Chiriţa ca personaj principal.

Mai mult, piesa se laudă şi cu prezenţa unor personaje precum Calipsâţa, fata care visează la Moulin Rouge, Guliţă care povesteşte în stilul său caracteristic ce a văzut prin Europa, Musiu Charles care  se strecoară în casa Chiriţei şi creează numai încurcături şi Bărzoi, soţul Chiriţei care îşi doreşte să îi facă mereu pe plac soţiei. Cei care vor da viaţă personajelor hazlii sunt Isabela Oancea, Mihai Paun, Anton Mihail, Luminita Vologa şi Lucian Tatu.

×
Subiecte în articol: cucoana chirita