x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Noi reprezentații „Maria de Buenos Aires” pe scena Teatrelli. O producție în care regia, coregrafia și costumele poartă semnătura inconfundabilă a lui Răzvan Mazilu

Noi reprezentații „Maria de Buenos Aires” pe scena Teatrelli. O producție în care regia, coregrafia și costumele poartă semnătura inconfundabilă a lui Răzvan Mazilu

de Magdalena Popa Buluc    |    16 Oct 2024   •   20:30

Ritmurile de tango se vor auzi din nou pe scena Teatrelli în mult așteptatul spectacol „Maria de Buenos Aires”, în regia lui Răzvan Mazilu. Pe 30 octombrie și 2 decembrie, sunt programate câte două reprezentații pe zi, de la orele 18:00 și 21:00.

Pe muzica lui Astor Piazzolla și libretul lui Horacio Ferrer, spectacolul îi are în rolurile principale pe Gheorghe Visu, Ana Bianca Popescu și Lucian Ionescu și beneficiază de participarea lui Emy Drăgoi la acordeon.

În viziunea scenografică a lui Dragoș Buhagiar, spațiul Teatrelli este cu totul reinventat și recreat în spiritul și atmosfera poetică și decadentă a orașului Buenos Aires de la începutul secolului 20.

 

×