x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru ODEON găzduiește o Seară Extraordinară de Dans Contemporan. „Mai mult ca niciodată, trebuie să dansăm cu un scop, pentru a aminti lumii că umanitatea există încă”

ODEON găzduiește o Seară Extraordinară de Dans Contemporan. „Mai mult ca niciodată, trebuie să dansăm cu un scop, pentru a aminti lumii că umanitatea există încă”

de Magdalena Popa Buluc    |    29 Apr 2020   •   15:38
ODEON găzduiește o Seară Extraordinară de Dans Contemporan. „Mai mult ca niciodată, trebuie să dansăm cu un scop, pentru a aminti lumii că umanitatea există încă”

Anul acesta, departe de sala de spectacol, într-o lume închisă, Teatrului Odeon rămâne deschis și sărbătorește online Ziua Internațională a Dansului.

Miercuri, 29 aprilie 2020, ora 20:00, vă oferim o Seară Extraordinară de Dans Contemporan, purtând semnătura coregrafului și dansatorului Răzvan Mazilu, un eveniment unic alcătuit din fragmente aparținând spectacolelor „Block Bach”, „Șaraiman” și „Un tango mas”.

„Conform tradiției, la Teatrul Odeon, pe scena Sălii Majestic, ziua de 29 aprilie ar fi trebuit să fie dedicată dansului printr-o Gală Extraordinară închinată acestei arte. Anul acesta ne vom întâlni de acasă, online, de acolo de unde eu nu credeam vreodată că ne vom întâlni, dansul fiind o artă a cărei frumusețe trebuie admirată și aplaudată live.

Din anul 2001, Teatrul Odeon e singurul teatru din România care produce și găzduiește spectacole de dans printr-un program longeviv și coerent dedicat Terpsihorei, «Dans la Odeon». Prin producții proprii și festivaluri, Gale Extraordinare, dans contemporan, neoclasic sau teatru-dans, cu săli întotdeauna pline, Odeonul a deschis larg ușile către marele public, contribuind decisiv la dezvoltarea artei dansului in România.

Vă aștept la întâlnirea noastră ALTFEL cu speranța că ne vom întâlni cât mai curând LIVE.”

Se destainuie Răzvan Mazilu, coregraf și dansator, inițiatorul și coordonatorul proiectului  „Dans la Odeon” / „Gala Extraordinară a Dansului”

 

Seara Extraordinară de Dans Contemporan este un eveniment unic, transmis prin live streaming pe pagina de Facebook , pe site-ul Smart FM, secțiunea LIVE FEVER și va fi disponibil online pe canalul de YouTube.

 

Regia: Alexandru Dabija

Coregrafia: Amir Kolben, Răzvan Mazilu, CRBL

Scenografia: Alexandru Dabija și Laura Paraschiv

Cu: Răzvan Mazilu, Monica Petrică, Coca Bloos, CRBL

 

 

 

Șaraiman

Concept: Răzvan Mazilu

Stand-up comedy: Dan Badea

Muzica: Romica Puceanu

Coregrafia: Nadar Rosano

Cu: Răzvan Mazilu

 

Un tango mas

Un spectacol de Răzvan Mazilu

Direcția de scenă: Alexandru Dabija

Costume: Wilhelmina Arz

Coloana sonoră: Răzvan Mazilu, Daniel Măndiță

Decor & light design: Alexandru Dabija

Cu: Răzvan Mazilu, Monica Petrică și Clubul TangoTangent, coordonator Daniel Mandiță

Amalia Iscu, Anisia Popescu, Cristina Pătru, Monica Șurubariu, Lucian Stan, Gilbert Iscu, Laurențiu Lungianu

×
Subiecte în articol: razvan mazilu