x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru VIDEO: Festivalul umanitar "Teatru pentru o viaţă", între 4-8 mai, la casa de licitaţii Goldart

VIDEO: Festivalul umanitar "Teatru pentru o viaţă", între 4-8 mai, la casa de licitaţii Goldart

de Liana Iovu    |    01 Mai 2012   •   11:14
VIDEO: Festivalul umanitar "Teatru pentru o viaţă", între 4-8 mai, la casa de licitaţii Goldart

Festivalul "Teatru pentru o viata" se va desfasura intre 4-8 mai la casa de licitatii Goldart din Bucuresti, artistii Anca Sigartau, Coca Bloos, Catalina Buzoianu,Iolanda Covaci si Marius Calugarita organizand evenimentul in scop umanitar.

Festivalul de teatru este menit sa-l ajute pe Sebastian Lungu, in varsta de 4 ani, care sufera de encefalopatie hipoxic-ischemica. Artistii au acceptat sa joace gratuit pentru a strange donatii pentru programul de recuperare al micutului. Intrarea la spectacole este libera, la finalul reprezentatiilor fiind acceptate donatiile.

Festivalul "Teatru pentru o viata" incepe vineri cu "Vreau sa fiu actrita", un spectacol cu/de Anca Sigartau, Coca Bloos urmand sa sustina un minirecital surpriza. Sambata, va avea loc spectacolul "Central Park West", o comedie de Woody Allen, in regia Zsuzsannei Kovacs, cu Alexandra Fasola, Sorina Stefanescu, George Costea, Mihai Prejban si Iolanda Covaci, duminica fiind programat spectacolul de pantomima "Contraste" cu/de Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru. "Teatru pentru o viata" se incheie cu spectacolul "Treapta a noua", de Tom Ziegler, regizat de Adriana Popovici, cu Monica Sandulescu, Valentina Zaharia, Iolanda Covaci si Patricia Katona.

Pe 7 mai, de la ora 19.30, "Compania 7" (voci - Marcel Lovin si Cristina Caramarcu, clape - Sorin Antonie, chitara acustica - Andrei Radu, chitara electrica - Mihai Prejban) va sustine un concert inedit.

×
Subiecte în articol: teatru spectacol festival sebastian lungu