x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Renaşterea

de Radu Popa    |    24 Noi 2008   •   00:00

Călin Pop consideră 2003 anul apariţiilor inedite şi al revenirii pe scenele de concert din ţară.



În primăvară, trupa a susţinut recitaluri la festivalurile "Top T" (Buzău) şi "Maximum Rock" (Cluj), ulterior începând pregătirile pentru concertul programat în iulie la Bucureşti, într-o locaţie "râvnită" de mulţi ani: "Arenele Romane". În 2004 a apărut albumul "Nos", urmat de un turneu de promovare organizat prin oraşe din ţară. A fost înregistrat şi un videoclip cu  piesa "www" pe baza ideilor lui Marcel Breazu. În afara concertelor prin cluburi din ţară, trupa a evoluat şi în prima zi a Festivalului "Stuff Stock" la Vama Veche. La sfârşitul lui octombrie, formaţia a participat la un concert inedit la Peştera de la Româneşti, la 120 km de Timişoara.

REPERE.
În 2005, ei au început să compună şi să dezvolte idei muzicale originale pentru piese noi, primele două melodii, "Între vise" şi "Zmeie", fiind realizate în timp-record.

Anul respectiv s-a dovedit însă "arid" din punct de vedere al concertelor serioase. Dar 2006 se anunţa mai promiţător. Concertul "Cynyc & Metalfan", susţinut în martie la Sala "Agronomia" din Capitală, pe a cărei scenă au evoluat şi suedezii de la Lake of Tears, a constituit un reper în activitatea grupului.

Cu acel prilej, băieţii de la Celelalte Cuvinte au anunţat organizarea unui Concert Aniversar în decembrie, pentru a marca 25 de ani de existenţă a trupei. Ideea s-a transformat într-un turneu efectuat la sfârşitul lui 2006 prin oraşe din ţară.

×
Subiecte în articol: celelalte cuvinte