x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Metallica The Big Four

The Big Four

de Alex Revenco    |    19 Iun 2010   •   00:00
The Big Four

Pentru prima oară în istorie, cele mai mari grupuri heavy metal din istorie, Metallica, Megadeth, Slayer şi Anthrax, sunt în turneu şi ajung la Bucureşti.

Fanii din România sunt în faţa împlinirii unui vis, să vadă în aceeaşi seară şi pe aceeaşi scenă "The Big Four"! Evenimentul se desfăşoară în exclusivitate în cadrul Festivalului Sonisphere, cele patru trupe de legendă urmând a se "duela" pe scenă sâmbătă, 26 iunie 2010. Iată ce spune Lars Ulrich de la Metallica despre acest anunţ de importanţă istorică: "Cine ar fi crezut că, după 25 de ani de la înfiinţare, cele patru mari nume ale metalului nu numai ca vor fi prezente pe piaţă în continuare, mai populari ca niciodată şi cântând împreună în intreaga Europă, dar vor şi avea parte de un eveniment internaţional de asemenea anvergură!".

EXPERIENŢĂ UNICĂ
"Încă nu m-am obişnuit pe deplin cu amploarea acestui eveniment şi pot să spun că sunt foarte bucuros că fanii din întreaga lume vor putea pur şi simplu să meargă la cinema şi să participe la experienţa unică de a vedea pe scena cel mai tare play list heavy metal din istoria lumii!", crede Dave Mustaine, Megadeth. "Era şi timpul să se întâmple asta odată. A sosit momentul ca fanii să primească ce şi-au dorit. Este extraordinar!", a declarat Kerry King de la Slayer. "Fanii îşi doresc acest eveniment încă din 1984, adică asta înseamnă 26 de ani de aşteptare. Părerea mea este că nu numai că ne vom ridica la măsura aşteptărilor, ci le vom şi depăşi cu brio. Niciodată alte patru grupuri la fel de importante nu au făcut aşa ceva. Gândeşte-te ce ar fi fost dacă Beatles, Stones, The Who şi Led Zeppelin ar fi dat spectacole împreună? Sau Sabbath, Priest, Maiden şi Motorhead?", s-a întrebat Scott Ian de la Anthrax.

Pentru fanii din România, transmisia concertelor Big Four din Bulgaria oferă o "încălzire" înainte de show-ul din cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, unde vor avea ocazia unică de a-şi vedea idolii, în carne şi oase, evoluând pe aceeaşi scenă.

SPIRIT NONCONFORMIST
Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai tare festival rock care a avut loc până acum în România, aducând în faţa publicului atât trupe ale momentului, cât şi "greii" ultimelor decenii. Alături de aceştia, festivalul va include o serie de atracţii suplimentare, în spiritul nonconformist al rockerilor de pretutindeni. Metallica, Megadeth, Slayer şi Anthrax au dominat scena heavy metal a anilor '80, reuşind să umple stadioanele din întreaga lume şi înregistrând vânzări de milioane de albume. Pe lângă România, "The Big Four" participă şi la Festivalurile Sonisphere din Grecia, Polonia, Bulgaria, Cehia iar, la sfârşitul verii, este prevăzut şi un turneu în Statele Unite.

×
Subiecte în articol: metallica